Roditelji Zanimljivosti 07. lipnja 2016.

Posvojitelji odbili bolesnu bebu

Sindrom beba
Foto: Facebook/Oksana Peery
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Petomjesečnu Abigail Lynn je majka dala na posvajanje nakon rođenja. Nakon što ju je posvojiteljica prvi put vidjela šokirano se okrenula i otišla

Abigail je trebala živjeti s novom obitelji, ali je zbog bolesti završila s pravom majkom, koja ju sada, kako kaže, ne bi dala ni za što na svijetu.

Beba se rodila s rijetkim poremećajem Treacher Collins zbog kojeg su joj kosti i lice nedovoljno razvijeni. Biološka majka ju je odlučila dati na posvajanje još davno prije nego što je saznala za sindrom. S ocem djeteta je izgubila svaki kontakt, a za vrijeme trudnoće je živjela u prikolici bez ikakvih prihoda, navodi Daily Mail.

'Moj sin nije bolestan, on je zdravo dijete sa sindromom Down'

Potencijalna posvojiteljica je došla vidjeti Abigail malo nakon rođenja, ali se predomislila kada je saznala za njenu bolest. Samo je izjurila iz bolnice plačući i nikad se više nije javila.

Premda će Abigail sasvim sigurno moći imati normalan život unatoč sindromu, njena bolest je očito bila previše za posvojitelje.

Ipak, malena Abigail nije ostala na cesti. Njena prava majka ju je odvela kući gdje će i ostati. "Ona je moje malo čudo", kaže danas ponosna majka Christina Fisher.

'Sama sam otkrila da moj sin ima poremećaj u motoričkom razvoju'

Pročitajte još vijesti na stranici 24sata

Happy Monday y'all! On this special day I want to share one special little girl I got to spend my Sunday morning with. She's perfect <3

Posted by Oksana Peery Photography on 29. veljače 2016

One more of this beautiful princess. Thank you mama for sharing your story with me <3

Posted by Oksana Peery Photography on 1. ožujka 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.