Roditelji Zanimljivosti 13. travnja 2018.

Otkrijte svoje snage i očekivanja koja imate od sebe kao roditelja

obitelj dijete roditelji
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na radionicama o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu upoznat ćete svoju roditeljsku autentičnost kroz proces uspostave povjerenja u sebe kao roditelja, a u skladu s najnovijim spoznajama o ranom razvoju djeteta

“Ne brini se ako te djeca ne slušaju; Brini se zato što te uvijek gledaju.” (Robert Fulghum)

Ako želite upoznati sebe u roditeljskoj ulozi, svoje jake snage i očekivanje koja imate od sebe kao roditelja, radionice o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu će vam pomoći! Radionice o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu su radionice na kojima ćete upoznati svoju roditeljsku autentičnost kroz proces uspostave povjerenja u sebe kao roditelja, a u skladu s najnovijim spoznajama o ranom razvoju djeteta.

Ovo nije još jedna od tehnika kako “biti savršen roditelj” ili savjeti kako odgajati dijete prema određenom broju koraka, uvide i znanja koja ćete usvojiti na Radionicama o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu ćete primjenjivati kroz cijeli život.

Što dobivate sudjelovanjem na ciklusu radionica?

Na radionicama, uz voditeljice s iskustvom psihoterapijskog rada s roditeljima, istraživat ćete svoju autentičnost iz koje proizlaze očekivanja o tome kakvi roditelji želite biti. Kroz proces podrške jačat ćete povjerenje u sebe kao roditelja i istraživat ćete svoj odnos s djetetom. Cilj je uvažiti iskustvo svakog pojedinca i pomoći mu da upozna svoju roditeljsku autentičnost.

Kome je ciklus radionica namijenjen?

Ciklus radionica o ranom razvoju i autentičnom roditeljstvu je namijenjen roditeljima djece rane i predškolske dobi, ali i budućim roditeljima.

Tko su voditeljice programa?

Nikolina Essert - majka tri djevojčice, psihologinja, psihoterapeutkinja Realitetne terapije i supervizorica Realitetne terapije s višegodišnjim iskustvom u radu s roditeljima djece rane i predškolske dobi.

Sunčana Rokvić - majka dječaka, psihologinja, u edukaciji za Gestalt psihoterapeutkinju (4. godina) s višegodišnjim iskustvom u radu s roditeljima i djecom od predškolske dobi na dalje.

Ciklus se sastoji od 8 radionica u trajanju od 2 sata te je predviđeno da se sastajemo jednom tjedno tijekom dva mjeseca. Radionice su međusobno povezane u cjelinu te budući da je razvoj grupne dinamike i podrške sastavni dio našeg načina rada, ciklus je moguće pohađati isključivo kao cjelinu.

Program:

1. Autentično roditeljstvo – što je to?
2. Kome roditelj postavlja granicu i kako?
3. Razvoj odnosa s djetetom
4. Faze razvoja
5. Kako reći DA djetetu?
6. Igra – poveznica roditelja i djeteta
7. Partnerski odnos i roditeljstvo
8. I za kraj…

S ciklusom krećemo u utorak 24.4.2018. u 18 do 20 sati. Program će se odvijati na adresi Ribnjak 18, 2. kat. Cijena ciklusa radionica je 1500 kn + PDV za jednog roditelja, a za oba iznosi 2 000 kn + PDV. Plaćanje je moguće izvršiti u 3 rate s time da je prvu ratu potrebno uplatiti prije početka samog ciklusa u obliku rezervacije mjesta.

Broj polaznika je ograničen. Za sva pitanja i prijave te rezervaciju mjesta ispunite online formular ili nam se javite nam na 091 893 8939 do 15.04.2018. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.