Roditelji 08. siječnja 2024.

Video za dokaz: Muškarci jednostavno ne mogu podnijeti menstrualne bolove

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka žena koja ima menstruaciju barem se jednom u životu susrela s bolovima koji prate tu mjesečnu pojavu. I nisu mala stvar. Samo moraš ih iskusiti da bi znao kakvi su…

Sigurno si barem jednom izgovorila ili barem pomislila da – tvoj partner, kao ni bilo koji drugi muškarac, nikad, nikad ne bi mogao podnijeti bolove rađanja. I mnogi će muški to, bez obzira na sve, čak i priznati ili barem u glavi se pomiriti s tim. Možda zato što nikad nisu s vremenom se navikavali na bolove kroz one menstrualne. Jer ni njih ne mogu tako lako podnijeti.

To svi zapravo znamo, ali zgodno je dobiti i vidjeti i dokaz za to. A ima li što bolje i definitivnije od gledanja muškaraca kako isprobavaju simulator menstrualnih bolova? Nema! I upravo ti to nudimo. Videi s muškarcima koji ne mogu izdržati simulaciju bolova za vrijeme menstruacije, i to mnogi ne mogu dogurati do razine boli 10. Zabavno je, ne mora ti biti neugodno ako se nasmiješ.

Naime, tvrtka Somedays, kanadska tvrtka koja je htjela maknuti stigmu koja okružuje menstrualne bolove, nedavno je postavila svoj štand na izložbi Calgary Stampede. Tamo su postavili ovaj simulator menstrualnih bolova i bili su pravi hit – najprije na sajmu, a onda i na TikToku.

Mnogi muškarci koji su pristali iskusiti ove bolove na simulatoru nikada nisu iskusili ništa čak ni izdaleka slično menstrualnim bolovima. I dogodilo se točno onako kako bismo svi – javno ili potajno - predvidjeli. Nisu mogli izdržati. Bili su to muškarci svih veličina i starosti, svih stilova, s mišićima i bez njih, a svi su se na kraju savijali od boli, nisu mogli stajati, a bilo je čak i suza.

@getsomedays Its the shaky yeehaw for us 😂 #periodpain #periodtips #periodtiktok #endo #endometriosis #periodsimulator ♬ original sound - Somedays | Period Pain Relief

Budući da menstruacija često počinje u djetinjstvu, sve češće, važno je napomenuti da se od djece zapravo očekuje da podnose ovu vrstu boli, i to u osnovnoj školi, a takvu bol ne mogu podnijeti ni odrasli muškarci.

@getsomedays

Come on, do it for the plot 👀

♬ original sound - Somedays | Period Pain Relief

Prema American College of Obstetrics and Gynecology više od polovice žena koje imaju menstruaciju imaju bolove 1 do 2 dana svakog mjeseca. Obično je to blaga bol, ali kod nekih je toliko jaka da ih sprječava u obavljanju normalnih aktivnosti nekoliko dana u mjesecu. Bolovi protiv bolova mogu pomoći.

@getsomedays

We really thought he was going to faint 😬

♬ original sound - Somedays | Period Pain Relief

Iako, čini nam se da nekim muškarcima sa snimaka ne bi pomogli ni ibuprofeni ni paracetamoli ni…

Ovdje možeš pronaći još videa. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.