Roditelji Tatina zona 26. rujna 2023.

VIDEO: Ovako izgleda tata koji po prvi puta drži svoju bebu u naručju

Foto: Unsplash
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata je prvi put primio sina u ruke pa emotivnom reakcijom dirnuo tisuće ljudi

Prvi susret roditelja i djeteta uvijek je poseban i nezaboravan, a često je ispunjen i bujicom emocija. Videozapis objavljen na Twitteru prikazuje upravo taj prekrasan trenutak prvog upoznavanja oca i djeteta.

Dirljiva snimka njihova prvog susreta ubrzo je postala viralna te je u kratkom roku prikupila pozamašan broj pogleda. U kratkom isječku mladić nestrpljivo čeka u bolnici prvi susret s tek rođenim sinom. "Opusti se", rekla je liječnica dok je predavala dijete mladiću, koji je prvi put postao otac. Bio je prilično emotivan nakon što je prvi puta primio svoje dijete u naručje, a  čini se da je novopečenom tati taj poseban trenutak izmamio i suze radosnice na lice. 

Kako je izgledao dirljivi trenutak, pogledaj u videu koji prenosimo u nastavku. 

Ispod videa nanizali su se brojni komentari oduševljenih roditelja koju se složili da je prvi susret roditelja i djeteta jednostavno nestvaran. "Ništa nije nevjerojatno kao taj trenutak", "Nema veće ljubavi", "Fantastičan je osjećaj primiti dijete u ruke. Sve najbolje tati i bebi", samo su neki od komentara ljudi, koje je kratak videozapis nakratko vratio u prošlost i probudio im prekrasne uspomene.

Možda te zanima... Pet stvari u kojima je tatin utjecaj jači na razvoj djeteta Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.