Roditelji Tatina zona 17. listopada 2020.

Urnebesne fotke: Muž umjesto žene odradio trudničko fotografiranje

Foto: Facebook/K.M. Smither Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Cijelo fotografiranje je bilo urnebesno. Zamolila bih ga da zauzme pozu, a on bi ubacio još neke svoje pokrete'

Budućoj mami Kelsey Brewer iz Kentuckyja doktori su odredili mirovanje zadnjih šest tjedana. Međutim ona je baš u tom periodu imala zakazano trudničko fotografiranje kako bi imala uspomenu na taj poseban period njezina života.

Međutim, njen suprug Jared odlučio je zauzeti njezino mjesto i otišao je na fotografiranje umjesto nje. A fotografije su doista smiješne.

Možda te zanima... Najslađe iščekivanje: 9 mjeseci trudnoće u 2 minute Trudnoća

Bez da kaže supruzi, dogovorio se s fotografkinjom Kianom Smither, koja je ujedno i Kelseyina sestra. Dok je mama morala doma 'prisilno' odmarati, Jared i Kiana uputili su se do slikovitog slapa Elkhorn u Frankfortu u Kentuckyju i bacili se na posao. "Cijelo fotografiranje je bilo urnebesno. Zamolila bih ga da zauzme pozu, a on bi ubacio još neke svoje pokrete", ispričala Kiana.

Njegova žena je, naravno, bila oduševljena. Kad je vidjela fotografije "zamalo se popiškila po sebi", ispričala je fotografkinja Kiana te dodala: "Oči su joj se napunile suzama jer je shvatila da ima muža koji je spreman učiniti sve da izvuče najbolje iz situacije".

fb Možda te zanima... Predivne trudnice u nestvarnim podvodnim fotografijama Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.