Vrtić Igre za djecu 11. ožujka 2019.

Urnebesne fotke koje dokazuju da djeca mogu spavati bilo gdje

Foto: Guliver

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki roditelj zna kakva je to borba s djetetom kada dođe vrijeme za spavanje. Zato te molimo da nam otkriješ svoje trikove za uspavljivanje i nagradit ćemo te La Roche-Posay poklon paketom.

Odlazak na spavanje svaku večer u isto vrijeme može biti prava borba između roditelja i djeteta. Rijetko koji roditelj uspije ušuškati dijete u krevet na vrijeme, i to bez prethodnog moljakanja, plača i protestiranja. Čim spomenete "kupanje i krevet", djeca odmah postanu gladna ili žedna, moraju piškiti ili poželjeti svim svojim plišancima u sobi laku noć. Takve svakodnevne izlike i odugovlačenja prisiljavaju roditelje da razviju neobične taktike i daju razna obećanja, a sve s ciljem da što "bezbolnije" natjeraju dijete u krevet. No takvi su pokušaji najčešće bezuspješni i većina roditelja, unatoč silnom trudu, opet završi s "pregovaranjem" u kasne sate. Međutim, djeci treba puno više sna nego odraslima, a ostajanje budnim do kasnih večernjih sati uzima im danak tijekom dana. Zbog toga ponekad zaspu u nesvakidašnjim pozama i na nepredvidljivim mjestima, a roditeljima ne preostaje ništa doli nasmijati se i "okinuti" fotku za uspomenu. 

Podijeli s nama priču o tome kako uspavljuješ svoje dijete i osvoji La Roche-Posay poklon paket! Sudjelovati možeš putem obrasca na dnu članka.

I dok navečer dijete ne bi zaspalo ni da ga molite na koljenima, čini se da, kada umor učini svoje, može zaspati baš bilo gdje... Kako to izgleda kada umor neočekivano svlada mališane, pogledajte na fotografijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hillary Savoie (@hillarysavoie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaka (@ashleykaka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Pomeroy (@lightnewengland) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bronwyn Davis (@bronwyndavis_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Schmit Zwingman (@michelleschmit) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adventures On Idlewild Way (@adventuresonidlewildway) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Layton - Chief Maker (@thechiefmaker) on

Nažalost, ne mogu sva djeca ovako bezbrižno spavati. Čak devetero od desetero djece ima kožu sklonu atopijskom dermatitisu, zbog čega izgube 60 minuta sna u usporedbi sa zdravom djecom. Ovaj poremećaj kože najčešće zahvaća lice, područje vrata, laktova i zglobova te stražnji dio koljena. Osim što ne izgleda lijepo, toliko svrbi da djeca nerijetko češanjem raskrvare zahvaćeno područje. Dječja koža postaje suha i gruba, a u ponekim slučajevima stvaraju se i mjehurići. Takvo stanje kože smanjuje kvalitetu života djeteta, a naročito sna koji mu je prijeko potreban.

Zbog svrbeža djeca se nerijetko bude noću i, umjesto da spavaju, češu zahvaćena područja zbog čega im je san isprekidan. Ako i tvoje dijete ima atopijski dermatitis, vjerojatno 25% noći provede u češanju kože. Stoga, pomozi mu poboljšati kvalitetu sna, ali i života uz La Roche-Posay Lipikar, proizvode koji pomažu u tretiranju suhe i atopiji sklone kože. Pronađeš li odgovarajuće rješenje, i ti i dijete spavat ćete bolje i kvalitetnije, a tijekom dana imat ćete više energije za stvari koje su vam važne. 

Ostale fotografije pogledaj u galeriji.

1 / 10

 

Dobitnici nagrada su:

  • Maja Biondić Petričević
  • Doria Baksa
  • Ivana Lapov

Čestitamo dobitnicama!

Pravila nagradnog natječaja

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy0

    Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na e-poštu Dr. popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju, a onda sam tražio njegovu pomoć, ali mi je na moje najveće iznenađenje rekao da će mi pomoći oko mog slučaja i da sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com možete ga i dodati na Whats-app: 2349083639501 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu. Želiš li svog bivšeg povratnika? političke ambicije? Rješenje problema bez djece? Rješenje financijskih problema? Slaba erekcija i brza ejakulacija? rješenje bolesti i bolesti tijela Sve vrste rješavanja problema astrologijom? Rješenje problema razvoda?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.