Beba Mama poslije poroda 27. svibnja 2014.

Žena u komi rodila je zdravo dijete i doji!

novorođenče
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

39-godišnja mama iz Kalifornije, koja je zbog tumora na mozgu pala u komu u 26. tjednu trudnoće, nakon deset tjedana kome, carskim rezom je rodila zdravog dječaka kojeg sada i doji

Melissa Carleton, 39-godišnjakinja iz Kalifornije, koja je u komi od početka ožujka ove godine, prošli tjedan je carskim rezom rodila zdravog dječaka, kojeg sada i doji!

Nakon što joj je u drugom tromjesječju trudnoće dijagnosticiran benigni tumor na mozgu, Melissa je odlučila pričekati s operacijom nakon što rodi. No, u 26. tjednu imala je napadaj i pala u komu, a tada su joj liječnici hitnom operacijom odstranili tumor. Usprkos tome što je u komi bila deset tjedana, Melissa je rodila sinčića Westa Nathaniela Landea, a odmah nakon rođenja, beba je stavljena na majčina prsa. Tako ova mama svojoj novorođenoj bebi pruža ono što joj najviše treba, a to je majčino mlijeko i bliski kontakt na koži.

Melissin muž Brian Lande i njezini roditelji ispričali su u razgovoru za američku televiziju da iako je Melissa u komi, smatraju da je svjesna da je rodila. Iako ne može govoriti i hodati, Melissa s vremena na vrijeme može lagano otvoriti oči i stisnuti ruku članovima obitelji. Uskoro će biti preseljena u centar za rehabilitaciju, a liječnici i obitelj su optimistični i vjeruju da će se mama uskoro potpuno oporaviti.

 

Što mislite o ovome? Komentirajte članak!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.