Roditelji Tatina zona 24. veljače 2020.

Preslatka fotografija premijera Plenkovića s s trogodišnjom kćerkicom

Foto: REINHARD KRAUSE/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Da premijer uz sav posao i poslovna putovanja ima vremena i za obitelj, dokazao je objavivši preslatku fotografiju s trogodišnjom kćerkicom Milom

Premijer Andrej Plenković svoj privatni život drži za sebe, možemo reći da ga skriva kao zmija noge. Zato nas je iznenadio svojom posljednjom fotografijom koju je objavio na svom Instagram profilu, obzirom da su njegove obiteljske fotografije u javnosti prava rijetkost. 

Možda te zanima... Najslađe fotografije maskiranih mališana Vrtić

Andrej na fotografiji pozira s trogodišnjom kćerkicom Milom koja je odjevena u Snjeguljicu. Uz fotografiju je napisao: ''Maleni u maškare, a veliki na put!''. Objava je odmah izazvala brojne pozitivne reakcije pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maleni u maškare, a veliki na put!

A post shared by Andrej Plenković (@plenkovic.andrej) on

Premijera se rijetko može vidjeti s obitelji u javnosti, Inače, premijer i njegova supruga Ana upoznali su se u Saboru i to preko zajedničkih prijatelja, a u to vrijeme Ana je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Vjenčali su se u listopadu 2014. godine, a nakon dva mjeseca im je stiglo prvo dijete Mario, a početkom 2017. godine rodila se i djevojčica Mila.

Možda te zanima... Zašto se maskiramo za Fašnik? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.