Roditelji Tatina zona 10. svibnja 2016.

Kako potaknuti svog muškarca da se primi posla u kući?

phillips
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Muškarac u kuhinji nije više nikakva novost, volimo kad se primi kuhače i skuha nam jelo kojeg se ni same ne bi posramile. No, vječno je pitanje kako ga potaknuti da i on da svoj doprinos u onim vrlo dosadnim kućanskim poslovima?

Većina frajera su gadget freaks i obožavaju novitete pa zašto mu ne dati zanimljiv gadget za čišćenje u ruke?! Philips AquaTrio Pro revolucionarni usisavač istovremeno usisava, briše i suši, i čišćenje pretvara u istinski užitak.

Vrlo jednostavno, lako i brzo čišćenje te predivan osjećaj čistoće koji ostaje nakon ovog uređaja nezamjenjiv je. Usisavač koji je toliko efikasan i moćan da ga čak i muškarci vole koristiti. Dok on radi, vi možete uživati u pogledu…i nikad čišćim podovima.

Testirali smo ga na komičaru Ivanu Šariću koji je otkrio svoj novi smisao vikendom: “Samo čekam prljav pod. Čudo kako mali radi i za razliku od nas nikada ne zakaže! Prava mašina od usisavača, stvoren za mušku ruku“.

phillips | Author: Promo Foto: Promo

Ovaj usisavač ima nekoliko vrhunskih značajki, a najveća mu je prednost Aqua Cyclone sustav koji usisava, uvlači i uklanja svu prolivenu tekućinu, prljavštinu i prašinu dok četke od mikrovlakana koje se okreću u suprotnim smjerovima nanose maglicu čiste vode radi učinkovitog podizanja prljavštine. Tako se sva prljavština otapa u vodi i ostaje u zasebnom spremniku.

I kada pomislite, a tko će osušiti svu tu tekućinu - AquaTrio Pro iznenađuje - brzina rotiranja njegovih četki stvara protok zraka nakon kojeg pod ostaje gotovo suh. AquaTrio Pro pogodan je za sve tvrde podove: drvo, parket, laminat, vinil/linoleum, keramika/pločice, mramor i prirodni kamen. Nikako ne smijemo zanemariti veliku prednost – AquaTrio uklanja čak 99% bakterija i alergena uz minimalnu uoptrebu deterdženata.

Ako do sad niste bili ljubitelj čišćenja, sigurni smo da ćete od sad s nestrpljenjem čekati vikend i novi susret s vašim Philips AquaTrio usisavačem...i vašim muškarcem.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.