Roditelji Tatina zona 21. rujna 2023.

Duhovitim ilustracijama pokazali kako izgleda brak nakon što stigne beba

Foto: Instagram/jude_devir
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Umjetnici Yehunda i Maya Devir kroz svoje duhovite ilustracije odlučili su pokazati kako zaista izgleda život kada postanete novi roditelji

Yehuda i Maya Devir, umjetnici koji stoje iza popularne serije crteža "Jedan od onih dana", u travnju su prvi put postali roditelji male Ariel. Yehuda je svoju kćer nazvao "najsmješnijim i najdragocjenijim stvorenjem koje je ikada vidio."

I dok se par, nije mogao više zaljubiti u svoju kćer, priznali su da im je rođenje djeteta promijenilo dinamiku u njihovoj vezi. Yehunda je počeo na Instagramu objavljivati crteže naziva "It's OK" gdje je progovorio o poteškoćama i emocijama s kojima se susreo kao novi otac. 

"U redu je kad ona plače u tvojim rukama. U redu je da želi samo svoju mamu. U redu je da je ne možete spavati. U redu je da nemaš tu vezu o kojoj svi pričaju. U redu je da još uvijek ne razumiješ definiciju svog posla. U redu je da ste umorni. U redu je što ste ljuti. U redu je da ti stvari ne funkcioniraju. U redu je tražiti zagrljaj. U redu je sa svojim parternom dijeliti sve kroz što prolazite, iako se to ne čini muževno. U redu je da ti se život promijenio. U redu je da su ti planovi otkazani. U redu je da nemaš vremena za ništa. U redu je osjećati se slabo. U redu je biti neraspoložen. U redu je osjećati se usamljeno. U redu je zatražiti pomoć. U redu je."

15 istina o partnerskom odnosu nakon što dobiješ dijete

I dok početak roditeljstva za njih ponekad bila borba, ovaj par je rekao kako je Ariel unijela nevjerojatno dozu radosti u njihove živote, a uz to im je i donijela mnogo inspiracije na nova umjetnička djela. 

"Naši se stripovi temelje na našem stvarnom životu", rekao je Yehuda.

Ove ilustracije pokazuju što je zapravo ljubav iza zatvorenih vrata.

Možda te zanima... Iza zatvorenih vrata: Ilustratorica savršeno crtežima dočarala život parova Roditelji

Možda te zanima... Genijalno: U pet crteža mužu pokazala zašto se mame bude neispavane Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.