Roditelji Tatina zona 25. ožujka 2020.

Dirljiv strip pokazuje kako su dani dugi, a godine kratke kad je u pitanju roditeljstvo

Foto: Facebook/Beardo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Umjetnik Dan Dougherty savršeno je sažeo ludo, prekrasno iskustvo gledanja svoje djece kako rastu u jednom jednostavnom, jedinstvenom stripu. Pokazao nam je kako vrijeme brzo leti!

Svi smo čuli izraz "dani su dugi, al' godine su kratke", kada je u pitanju roditeljstvo. I kao što većina roditelja može reći, prilično je točna. Čini se da si jučer došla iz rodilišta s bebom u rukama i jedva preživljavala dan... a onda trepneš i tvoja beba je već na fakultetu i gledaš je kako započinje cijeli ciklus života ispočetka. 

Taj je osjećaj teško pretočiti u riječi, ali slike savršeno govore priču - barem one koje smo vidjeli u ovom stripu.

 

Umjetnik Dan Dougherty napravio je strip, koji prikazuje tatu i kćer kako prolaze kroz djetinjstvo, zatim odraslu dob i na kraju majčinstvo. 

Za razliku od većine stripova, koji pričaju kratke priče i prikazuju samo trenutke, ovaj savršeno pokazuje koliko brzo nam život prolazi. Još je teže kad uzmeš u obzir da je ovo Beardo posljednji strip - i da je umjetnik koristio svoju obitelj kao inspiraciju za djelo.

danielle guenther Možda te zanima... Fotografije koje savršeno točno prikazuju život s djecom Roditelji
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.