Roditelji Tatina zona 25. ožujka 2020.

Blizanke stigle kući: Ivica i Elin Kostelić objavili prvu slatku fotku

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Elin je rodila u bolnici u Petrovoj, a kako je s mamom i bebama sve bilo u redu, otpuštene su kući ranije nego što bi inače bile. Naime, bolnica je stradala u potresu pa su rodilje i bebe otpuštene kako bi bile na sigurnom

Elin Kostelić, supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića, u petak poslijepodne rodila je blizanke u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Budući da je s bebama i mamom bilo sve u redu, otpuštene su kući ranije nego što bi inače bile. Naime, u nedjeljnom potresu nastradala je i bolnica u Petrovoj pa su rodilje, trudnice i novorođenčad morali izaći iz bolnice, dok se ne utvrdi da je sigurno da se vrate u nju. 

Možda te zanima... Bad Blue Boysi pomogli preseliti inkubatore i trudnice iz Petrove, rodile su se i dvije djevojčice Beba

Sretna mama objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj djevojčice leže na njoj u istim pidžamicama. 

 | Author: Instagram/elinarnars Foto: Instagram/elinarnars

Proslavljeni skijaš na svom je Facebook profilu nedavno objavio i prvu fotografiju djevojčica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is the first day of spring 🌼 Today is your day 🍀 Welcome my girls 👼👼 #twingirls #twins #gemini

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

"Danas je prvi dan proljeća. Danas je vaš dan. Dobrodošle, cure moje", napisao je ponosni tata uz fotografiju, a njegovi prijatelji su mu u komentarima čestitali na prinovi i poželjeli sreću.

"Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću. Razgovarali smo već i imenima djevojčica, no to ćemo tek definirati. Iako smo svi oduševljeni, slavlje će ipak pričekati neka bolja vremena jer se mi, od početka krize s koronavirusom, držimo toga da ostanemo kod kuće. I ovim putem pozivam i sve ostale na odgovorno ponašanje....a kad sve ovo bude za nama, biti će vremena i za slavlje i za druženje", rekao je Ivica u intervjuu za Večernji list.

Možda te zanima... U rodilištima nema pratnje na porodu, posjeta, trudničkih tečajeva i postupaka MPO Trudnoća

Dodao je kako su razgovarali već i o imenima djevojčica, ali to će tek definirati. 

"Iako smo svi oduševljeni, slavlje će ipak pričekati neka bolja vremena jer se mi, od početka krize s korona virusom, držimo toga da ostanemo kod kuće", objasnio je skijaš. Inače, Kostelići su i roditelji dvojice sinova, petogodišnjeg Ivana i trogodišnjeg Leona.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.