Roditelji Tata i beba posebna je veza 10. listopada 2019.

Tata Jasmin nema sluha, ali naša curica obožava njegove 'talente'

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Jasmina Mikolčevića, finalista u kategoriji Tata animator, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata animator i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet.

Za tatu Jasmina Mikolčevića glasuj klikom na Like!

Jasmin Mikolčević

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Da u startu razjasnimo nekoliko stvari... Naš tata apsolutno nema sluha ni smisla za pjevanje, ples, sviranje i tome slične aktivnosti, ali to ga uopće ne ograničava da nas sve skupa "maltretira" svojim "darom". Naša curica obožava svoga tatu  i njegove "talente". Tata se igra najbolje lovice po kući, trči da se sve trese i bojimo se za stakla na prozorima, tata najbolje napucava loptu, po kući naravno, dok beba umire od smijeha, a mama od straha, tata i beba imaju najbolje plesne koreografije na kojima bi im i Tina Turner pozavidjela. Tata i beba imaju najkul playlistu ina kojoj je broj jedan Vojko V. i njegov hit 'Ne može', ali uzalud nam Vojkov hit kada kod tate njegova princeza sve MOŽE!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.