Roditelji Tata i beba posebna je veza 18. listopada 2019.

Pronašli smo Supertate! Ovo su pobjednici u svim kategorijama

Foto: missMAMA ;I ove godine tražimo Supertatu! Prijavite tatu i osvojite super nagrade
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pobjednike, ali i sve finaliste u kategorijama: tata koji premata, tata animator, tata hranitelj te tata uspavljivač očekuju vrijedne nagrade Lupilu

Posljednjih mjesec dana tražili smo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića. Lupilu i missMAMA pronašli su Supertate!

Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. 

SPECIJAL: Tata i beba posebna je veza

Super nagrade za supertate i finaliste u 4 kategorije

Četiri tate koji su dobili najviše glasova čitatelja osvojili su poklon bon Lupilu u vrijednosti 2000 kn, dok će svaki finalist dobiti poklon bon Lupilu u vrijednosti 500 kn.

Ovo su Supertate u svim kategorijama:

Tata koji premata

Tata koji izvlači pelene iz rukava spretno kao mađioničar svoje rekvizite. Bebače spretno svlači, kupa, briše i oblači. Mališani su uz njega spremni za nove avanture prije nego što su se i snašli.

Supertata u ovoj kategoriji je: Jakov Mataija

Tata Jakov: Nisam se bojao previti našu palčicu s tek 1800 grama

Tata Animator

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet.

Supertata u ovoj kategoriji je: Elvis Geržinić

Kad tata Elvis dođe doma, počinje obiteljski koncert

Tata Hranitelj

Tata koji od svake zdjelice s hranom napravi pravu malu slikovnicu kojoj ne mogu odoljeti ni najveći izbirljivci. Ovaj tata pronađe sto i jedan način da što više obroka završi gdje i treba - u trbuščiću.

Supertata u ovoj kategoriji je: Ivan Salopek

Tata Ivan hrani dvije bebe odjednom dok je mama kod frizera

Tata Uspavljivač

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan.

Supertata u ovoj kategoriji je: Dinko Listar

Tata Dinko uspavljuje sina bolje od mame, a odviknuo ga je i od noćnih podoja

Nakon što smo predstavili tri finalista u svakoj kategoriji, putem javnog glasovanja odabrali ste pobjednika u svakoj kategoriji koji će osvojiti vrijedne poklone: poklon bon Lupilu u vrijednosti 2000 kn, dok će svaki finalist dobiti poklon bon Lupilu u vrijednosti 500 kn.

Ovo je vaša, ali i naša prilika da zajedno zahvalimo najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradimo ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo.

Pogledaj sve finaliste i pobjednike na micrositeu!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.