Roditelji Tata i beba posebna je veza 03. listopada 2019.

Tata Jakov: Nisam se bojao previti našu palčicu s tek 1800 grama

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Jakova Mataiju, finalista u kategoriji Tata koji premata, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata koji premata i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Tata koji izvlači pelene iz rukava spretno kao mađioničar svoje rekvizite. Bebače spretno svlači, kupa, briše i oblači. Mališani su uz njega spremni za nove avanture prije nego što su se i snašli.

Za tatu Jakova Mataiju glasuj klikom na Like!

Jakov Mataija

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Od kad je došlo ovo moje malo pile na svijet, zarekao sam se sam sebi da ću joj biti uzor i oslonac u životu. Također sam se zarekao da moja žena neće biti ta koja će podnositi najveću žrtvu dok je naše dijete još beba, a da ću joj se sjetiti biti oslonac i tata tek kad to naše dijete poraste. I zbog tog razloga nikada mi ništa nije bilo teško napraviti za našu najveću sreću. Čak se nisam bojao ni previti ju tako malenu s tek 1800 grama puštenu iz bolnice nakon dva mjeseca provedenih u bolnici u inkubatoru. Što se mnoge mame ne bi usudile jer je bila kao palčica. Radio sam i radit ću sve za nju. Ona je moj vjetar u leđa, a ja njen oslonac u životu. To će tako uvijek i biti. Za moju malu princezu sam spreman dati i posljednju kap krvi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.