Roditelji Tata i beba posebna je veza 11. listopada 2019.

Tata Dinko uspavljuje sina bolje od mame, a odviknuo ga je i od noćnih podoja

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Dinka Listara, finalista u kategoriji Tata uspavljivač i glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe.

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata uspavljivač i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan.

Za tatu Dinka Listara glasuj klikom na Like!

Dinko Listar

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Dinko zaslužuje biti super tata jer je još prije dva mjeseca stoički preuzeo na sebe odvikavanje našeg malenog Nikole od noćnih podoja i buđenja kada to meni nije polazilo za rukom jer se Nikola divljački bacao znajući da imam ciku koju mu mogu dati. Zašto stoički? Pa jer to još uvijek traje! Najme, u međuvremenu su uletjela dva izbijanja zubića, prohodavanje, selidba, potpuno odvikavanje od dojenja, a sad i odlazak u vrtić! I bez obzira na sve posrtaje, on još uvijek ne odustaje... Još uvijek ga svaku večer okupa, ja obrišem i pomazim, a Dinko ga uspavljuje! Nekad brzo, nekad po sat vremena! Čak me i potjerao iz spavaće sobe, da može tijekom noći on u miru probati umiriti malenog. I bilo je teško, bilo je užasno i za slušati, ali nisu odustali... I sada, sada ja nisam njima ni potrebna, oni si dečki imaju ritual. 

Neću poreći, malo sam ljubomorna što to njemu bolje ide, ali nakon godine intenzivnog povezivanja dojenjem, vrijeme je da se i njih dvojica bolje povežu, što su i uspjeli. Čak i po danu, tata uleti ako mama ne može, iako ga nastojim pustiti da se odmori, pošto on meni 'da da se odmorim' noću. Kaže da je nakon godinu dana mog konstantnog buđenja ipak sad red na njega. I nakon svega toga, ujutro je išao na posao! Ovaj tjedan su oni sami doma, Dinko ga vodi i na prilagodbu u vrtić jer se od mene nije htio odvojiti.

Preživljavaju i dan sami! I ide im super! Ponosna sam jer je nakon godine dana uspavljivanja malenog dojenjem Dinko hrabro i uspješno preuzeo to na sebe, jer sad i maleni spava dulje! Jako se žrtvovao i žrtvuje za taj san, a ono što je najbitnije - NIKAD mu nije teško. Ni satima zaredom svakih 10 minuta. Bit ću iskrena, ja na to poludim i trebam dvije minute dubokog disanja da se smirim, frustracija je užasna. On ne, on to bolje od mene radi!  I zato, uz mnogo drugih stvari, zato zaslužuje biti nagrađen titulom Tata Uspavljivač.  P.S. Slika je iz vrtića kada je došao po njega, odmah se privio k njemu za spavanac.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.