Roditelji Sretna mama 07. travnja 2021.

Žena pronašla poruku koju mora čuti svaka mama: '...želim da znate da vas ne osuđujem'

Foto: Facebook / MumCentralAU
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnoge majke često ne nailaze na razumijevanje okoline u trenutcima kada dijete vrišti, ima tantrume ili jednostavno nije dobre volje. No jedna je osoba u kampu na odmoru napisala emotivnu poruku za sve majke...

Majčinstvo je jedno od najljepših, ali i najtežih stvari u životu. Mnogo puta, susrećemo se s nerazumijevanjem okoline u trenutcima kada dijete plače, vrišti ili jednostavno nije dobre volje. Pokušavamo ga što prije smiriti i maknuti se iz javnosti kako ne bi "ometali" druge. Međutim, čini se da osuđivanje i nerazumijevanje okoline nisu uvijek slučaj, a tome svjedoči i ova poruka. 

Možda te zanima... Ako se dojenje bliži kraju, možda će ti dobro doći ovi savjeti Beba

Iskrena podrška i priznanje okoline svim mamama uvijek izmami osmijeh na lice! Upravo je takvu gestu napravila jedna osoba, koja je u kampu u Victoriji, u Australiji, ostavila inspirativnu poruku u prostoriji u kojoj se pere rublje, a žena koja ju je pronašla objavila ju je na Facebook-u kao znak podrške i inspiracije svim majkama. 

"Svim mamama… Kad vas pogledam ili čujem kako pokušavate disciplinirati ili utješiti dijete, želim da znate da vas ne osuđujem. Divim vam se - vašoj snazi, strpljenju i odlučnosti kojom pokušavate stvoriti divne obiteljske uspomene. To je neprocjenjivo. Ljubav i poštovanje za sve vas! Sretan Uskrs", piše u poruci za koju su mnoge žene odmah napisale da je upravo ono što su trebale čuti.

How awesome is this note one of our readers found stuck up at her caravan park in Victoria?! Kudos to you whoever you are! xx

Objavljuje Mum CentralNedjelja, 4. travnja 2021.

Jedno je sigurno, svima nam je potrebno više ovakih, iskrenih poruka i dobrih ljudi u našoj okolini!

 

Možda te zanima... Koliko udaraca s povodom/bez povoda točno određuje što je kažnjavanje, a što zlostavljanje? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.