Trudnoća Porođaj 18. rujna 2020.

Stigla prinova! Voditeljica Marijana Batinić rodila je drugo dijete

Foto: Instagram/marijanabatinic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Marijana Batinić rodila je djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici

Voditeljica Marijana Batinić rodila je svoju drugu kćer koja je na svijet došla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, javlja Story. Voditeljica i njezin suprug Matej Pašalić već imaju petogodišnju kći Enu.

Iako ime druge djevojčice još nije poznato, Marijana je nedavno za Story otkrila kako će ime odabrati njezina starija sestrica, petogodišnja Ena. 'Zadnju riječ imat će kći Ena. Osim ako ne bude inzistirala da joj se sestra zove Elza, što joj se ovih dana vrti po glavici', ispričala je tada za Story i otkrila kako će, za razliku od prvog porođaja, ovaj put roditi prirodnim putem, a tada se nadala da će porođaju prisustvovati i suprug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Osim toga, priznala je tada, drugog ju je porođaja bilo strah više nego prvog. "Možda je čak veći jer sada znam što me čeka. Da je lako - nije, ali vrijedi puno više nego što si ikad zamišljao", rekla je. 

Prije pola godine voditeljica je na društvenim mrežama objavila kako uskoro stiže prinova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija".

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena.

Možda te zanima... Marijana Batinić: Iluzija o meni kao supermami izblijedjela je s prvom neprospavanom noći i temperaturom 39 Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.