Roditelji Sretna mama 13. kolovoza 2024.

Sonja Kovač otkrila tajnu vitke linije tri mjeseca nakon poroda i poručila: Nemojte se uspoređivati s drugim ženama

Foto: Instagram@xoxosonjakovac
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sonja Kovač je u videu na Instagramu objasnila tajnu besprijekorne linije te je pratiteljicama poručila da se ne opterećuju kilogramima nakon trudnoće te da će oni prije ili kasnije nestati

Influencerica Sonja Kovač početkom svibnja dobila je kćerkicu Bellu May s partnerom Goranom Mandićem. Od tada Sonja često dijeli trenutke s kćeri, ali i ostale trenutke iz svog života. Mnogobrojnim pratiteljicama redovito pruža savjete, a sada je objavu na Instagramu posvetila svojoj zavidnoj liniji.

Tako je sada objavila video u crnom bikiniju uz koji se osvrnula na jedan komentar koji je dobila za svoj izgled. Naime, iako je rodila prije 3 mjeseca, Sonja Kovač je uspjela vratiti liniju koju je imala prije trudnoće pa je brojne žene zanimalo kako joj je to uspjelo. U svojoj posljednjoj objavi otkrila je tajnu dobrog izgleda.

Možda te zanima... Koliko kilograma je preporučljivo dobiti u trudnoći? Trudnoća

Sonja je uz video na kojem u crnom kupaćem kostimu koji ističe njezinu raskošnu figuru izlazi iz mora napisala sljedeće: "Drage ženice, nemojte se uspoređivati s drugim ženama! Pogotovo na društvenim mrežama! Svaka od nas je jedinstvena, drugačija i posebna!" započela je pa je otkrila  tajnu besprijekornog izgleda: "Odgovor na vaše pitanje o mojoj liniji je kako nema nikakve tajne – samo geni", objasnila je Kovač.

Potom je rekla kako ona tijekom trudnoće nije dobila kilograme, što se moglo vidjeti po njezinim objavama. "Doslovno ni vodu nisam navukla, samo sam imala trbuh i tako je vrlo brzo i splasnuo, još ga je mrvicu ostalo. Olakotna je okolnost kada se brzo oporaviš od poroda pa si odmah u pogonu. Znam da vas ima još takvih jer nekada nas drugi gledaju ispod oka kao da nismo s djetetom već negdje tešemo liniju i tko zna što radimo kako bismo vratile formu", istaknula je.

Kovač je savjetovala ženama da se ne opterećuju kilogramima nakon trudnoće jer će oni s vremenom nestati, posebno kad se počnu aktivno brinuti za bebu. U komentarima su se pojavila iskustva drugih majki, uključujući i odgovor Lane Jurčević koja je napisala "Ja sam debela i to je to", uz nasmiješeni emotikon.

Možda te zanima... 5 razloga zbog kojih ne gubiš kilograme nakon porođaja Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.