Roditelji Sretna mama 02. rujna 2020.

Pamela Ramljak: 'Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja'

Foto: Instagram/pamelaramljak
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Danas se opraštam s njima. Imali smo love/hate odnos. Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja'

Pamela Ramljak, koja je nedavno postala mama malene djevojčice Marie, svojom je posljednjom objavom na Instagramu pokazala kroz što je morala proći u trudnoći.

Naime, Pamela je u objavi pokazala punu kutiju injekcija Clexane koje si je morala ubrizgavati tijekom trudnoće zbog genetske sklonosti trombofiliji. 

Možda te zanima... Trudna Pamela Ramljak: Odlučili smo se za ime kćeri, ona je zavjetno dijete i nije bilo razmišljanja Roditelji

"Danas se opraštam s njima. Imali smo love/hate odnos. Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja. Vjerovala sam i molila i nisam razmišljala previše o svemu... To je nekad najbolje, pozitivno i samo naprijed. Za sve vas koje vas tek ovo čeka ili vam se trenutno događa, znam sve i sretno", napisala je pjevačica i upitala druge žene koje su prošle isto što su uradile s 'clexankama'.  Pamela, koja uz Mariju ima i trogodišnjeg Antuna, već je ranije progovorila o spontanom pobačaju koji je imala te sklonosti trombofiliji.

Pamela je otkrila još u prvoj trudnoći da boluje od trombofilije pa je i u ovoj već od 6. tjedna trudnoće davala injekcije heparina.  "Iskreno, uopće o tome više ne razmišljam. To mi je sporedno skroz. Više se brinem što jedem, da ništa ne dižem i da ne izlazim previše zbog cijele ove situacije. Već sam primila 500 injekcija u trudnoćama i to mi je postalo novo normalno", ispričala nam je Pamela. 

Možda te zanima... Mama Marina: Imamo svoje 'heparinsko' čudo, vrijedi borbe! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.