Roditelji Sretna mama 03. kolovoza 2020.

Fotografija Ljupke Gojić Mikić s kćerkom u kolicima potaknula psihologinju na osuđujući komentar

Foto: Instagram/ljupkagojicmikic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna psihologica prigovorila je Ljupki Gojić Mikić što je najmlađu kćer stavila u kolica i dala joj dudu, a Ljupka joj nije ostala dužna

Domaća dizajnerica i manekenka Ljupka Gojić Mikić objavila je obiteljsku fotografiju s ljetovanja u Malom Lošinju i izazvala raspravu. Naime, jednoj je Ljupkinoj Instagram pratiteljici kod najmlađe kćeri Mari Dane, koja će 30. rujna napuniti tri godine, zasmetala jedna stvar. 

Jedna pratiteljica, koja za sebe kaže da je psihologica i odgajateljica, potaknuta fotografijom gdje cijela obitelj Mikić pozira na rivi, prozvala je manekenku jer je malenu Mari Danu stavila u dječja kolica, a dala joj je i dudu.

mama djeca dućan svađa kupovina vikanje Možda te zanima... Ne gledajte me kao da sam grozna mama! Roditelji

''I duda i kolica, ajmeeee''', napisala je pratiteljica. Druga pratiteljica odmah je stala u Ljupkinu obranu i upitala dotičnu gospođu je li sretna što je napisala taj komentar. I tada je krenula rasprava.  ''Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam'', dodala je odgajateljica.

No, na osuđujući komentar na koji su se obrušile brojne Ljupkine pratiteljice, nije ostala dužna i sama manekenka i modna dizajnerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer2020 🤍

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

''Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije “psiholog i odgajatelj” s tri pratitelja !'', napisala je Ljupka.

Brojni drugi pratitelji bili su oduševljeni fotografijom.

''Meni ste svi kao obitelj top'', ''Baš zbog ovakvih fotki volim Ljupku Gojić Mikić. Opušteno, bez filtera, jedna obična obiteljska fotka za uspomenu s ljetovanja, baš kako treba biti. U poplavi ''savršenih'' Instagram prikaza, ovakve životne volim više od ičega! Prekrasni ste  svi, iznutra i izvana!''.

Obitelj Mikić uživa u ljetnim radostima, a pokazuju nam to i opuštajućim objavama na društvenim mrežama.

Možda te zanima... Vozim četverogodišnjaka u kolicima, osuđujte me koliko hoćete! Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.