Roditelji Sretna mama 07. listopada 2013.

Dežurni telefon Zdrave krave

Dežurni telefon Zdrave krave
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Savjete i podršku psihologa, stomatologa, nutricionista, ginekologinje i fitness trenera možete dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 15 do 17 sati

Portal Zdrava Krava brine za zdraviji i sretniji život svojih čitatelja, a kako bi vam uz svakodnevni sadržaj, alate i korisne informacije omogućili podršku, savjete i odgovore na pitanja koja se tiču isključivo vas ili vaše okoline uveo je novu funkcionalnost - Dežurni telefon Zdrave Krave. Kako djelovati u određenoj situaciji, je li potrebno ići na pregled, jesu li vaši simptomi uobičajeni, kako si trenutno pomoći... na ova i mnoga druga pitanja odgovaraju stručnjaci Dežurnog telefona Zdrave Krave! 

Savjete i korisne prijedloge u periodu od 15 do 17 h možete dobiti:

Ponedjeljkom od psihologa Igora Čerenšeka: Potražite od njega savjete za jednostavnije savladavanje stresa, podršku u nošenju s osobnim izazovima te savjete u vezi svih ciljeva koje želite ostvariti.

Utorkom od doktora dentalne medicine Deana Cekića: Potražite od njega najbolje savjete za održavanje oralne higijene, savjete za učinkovitu borbu protiv karijesa te borbu protiv svih stomatoloških tegoba kojih se želite riješiti.

Srijedom od nutricionista Nenada Bratkovića: Saznajte pomoću kojih namirnica možete ojačati imunitet i smanjiti umor, a da pritom ne ugrozite liniju. Potražite od njega savjet o prehrani.

Četvrtkom od fitness trenera Branimira Vajde: Potražite od njega savjete za učinkovitu tjelovježbu ovisno o građi tijela te savjete u vezi kondicije.

Petkom od specijalistice ginekologije Ulle Marton: Potražite njezin savjet u vezi neredovitih menstrualnih ciklusa, neugodnih infekcija te svih ginekoloških tegoba kojih se želite riješiti.

Nazovite svog stručnjaka na 060 50 10 10 i postavite mu pitanje! 

Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.

Više informacija potražite na portalu Zdrava krava.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.