Roditelji Sretna mama 04. studenoga 2016.

Besplatno predavanje 'Primarne potrebe djeteta'

roditelji beba obitelj
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prvo besplatno predavanje programa Roditeljstvo 0-6, autora Tomislava Kuljiša, na temu Primarnih potreba djeteta, održat će se 9.11. u 17:30. Nakon interaktivnog predavanja održat će se iskustvene radionice na istu temu

Od trenutku kada dobijemo našu bebu u ruke zatrpani smo dobronamjernim savjetima rodbine, susjeda i prijatelja koji nam govore što je najbolje za nas i naše dijete. Svi se oni trude uvjeriti nas da su upravo njihove odgojne metode najučinkovitije, te da će nam upravo njihovi “asovi iz rukava” olakšati izazove roditeljstva. No što ako metode nisu ono što naše bebe trebaju? Što ako trebaju samo svoje roditelje, koji slušaju svoj unutarnji glas?

Svi smo mi kao roditelji preplavljeni brojnim pitanjima i željni odgovora. Pomoći vam u pronalasku tih odgovora glavna je misija Centra Prirodno roditeljstvo. Kako bi roditeljima pružili korisne informacije, omogućili usvajanje novih iskustava, te stvorili zajednicu koja pruža bezrezervnu podršku osmislili su program Roditeljstvo 0-6. Program, autora Tomislava Kuljiša, je zamišljen kao kombinacija video materijala, interaktivnih predavanja i iskustvenih radionica koji će vam pomoći da pohvatate sve konce roditeljstva i ostvarite još kvalitetniji cjeloživotni odnos sa svojim djetetom.

Radionice nam omogućavaju da uđemo u “dječje cipele”

Intenzivni dio programa Roditeljstvo 0-6 odvija se četiri srijede zaredom te pokriva četiri glavne teme - Primarne potrebe djeteta, Emocionalni razvoj djeteta, Psihološki razvoj djeteta i Neposlušnost – zašto i kako. Tijekom interaktivnog predavanja možete postavljati pitanja koja vas zanimaju i produbiti vaše znanje o određenoj temi koja je prethodno obrađena kroz video predavanje. Nakon interaktivnog predavanja Tomislava Kuljiša slijedi iskustvena radionica pomoću koje teoretsko znanje “sjeda” na svoje mjesto. Radionica nam omogućava da uđemo u “dječje cipele”, što iz temelja mijenja način na koji doživljavamo našu djecu i njihovo ponašanje.

prirodno roditeljstvo | Author: Promo Foto: Promo

Ukoliko živite u Zagrebu, Rijeci ili Beogradu možete upisati Kompletni program Roditeljstvo 0-6. On obuhvaća više od 30 sati video predavanja, cjelogodišnju mogućnost prisustovanja interaktivnim predavanjima, mogućnost praćenja svih live-stream predavanja (te pristup snimkama istih), te četiri iskustvene radionice. Druga opcija je Video+live-stream program Roditeljstvo 0-6, koji možete pratiti iz svih dijelova svijeta. U tom ćete slučaju imati na raspolaganju više od 30 sati video materijala, cjelogodišnju mogućnost praćenja svih live-stream predavanja uz postavljanje pitanja, te gledanje snimaka istih. Sve informacije o programima možete naći na web stranici.

Čvrsto stojimo iza onoga što radimo i duboko vjerujemo da ove informacije trebaju biti lako dostupne. Zbog toga vas sve pozivamo na prvo besplatno predavanje programa Roditeljstvo 0-6 na temu Primarnih potreba djeteta, koje će se održati 9.11. u 17:30. Predavanje Tomislava Kuljiša možete pratiti preko live-stream-a ili možete doći u naš Centar u Zagrebu, ili u Rijeci i Beogradu gdje se predavanje prati putem video konferencije. Nakon interaktivnog predavanja na te će se tri lokacije održati iskustvene radionice na istu temu.

Za sve informacije i prijave za program Roditeljstvo 0-6 pišite na info@prirodnoroditeljstvo.com

Prijavnicu za praćenje prvog predavanja 9.11. u 17.45h putem live-stream-a možete naći na linku:

http://prirodnoroditeljstvo.com/free-live-stream-predavanja-roditeljstvo-0-6/

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.