Roditelji Sretna mama 28. svibnja 2016.

5 koraka do ravnog trbuha prije ljeta

žena vježba vježbanje
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ravan trbuh san je svake žene. Sve što vam treba kako biste ga postigli jest zdrava prehrana, ciljane vježbe i puno discipline! Sad je pravo vrijeme za početak vježbanja

1. Podizanje nogu

Legnite na leđa, ruke su opuštene uz tijelo, dlanovi okrenuti prema podlozi kao osloncu. Udahnite i, zadržavajući dah, podignite okomito obje noge. Uz izdisaj spustite noge.

2. Plank

Ležite na trbuhu. Postavite laktove ispod ramena i dlanove okrenute jedan prema drugome tako da čine trokut. Udahnite, pa dok zadržavate dah, podignite tijelo od podloge tako da ste oslonjeni samo na podlaktice i nožne prste.Uz izdisaj se spustite u početni položaj.

3. Podizanje bokova u ležanju postrance

Ležite postrance. Tijelo je ispruženo, a gornja ruka položena je na bok. Uz udisaj, podignite cijelo tijelo. Uz izdisaj ga spustite.

4. Podizanje gornjeg dijela tijela i nogu

Ležite na leđima, ruke su na natkoljenicama. Udahnite i, zadržavajući dah, istovremeno podignite gornji dio tijela i ispružene noge od podloge. Uz izdisaj, istovremeno spustite noge i gornji dio tijela.

5. Čamac

Sjedite savinutih i spojenih nogu s rukama na potkoljenicama. Nagnete se unatrag i malo podignete stopala od poda tako da ostanete u uravnoteženom položaju samo na stražnjici, pa onda ispružite noge i ruke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.