Trudnoća Trudnica 23. srpnja 2022.

Priča koja stoji iza fotografije bebe okružene špricama pokazuje svu bol i radost borbe s neplodnošću

Foto: Facebook ; Snažne fotografije pokazuju patnju, ali i radost iza borbe s neplodnošću.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Snažne fotografije pokazuju patnju, ali i radost iza borbe s neplodnošću.

Ako postoji fotografija koja je savršeno prikazuje svu bol, ali i radost vantjelesne oplodnje, to bi zasigurno mogla biti ova. Fotografija, podijeljena na Facebook stranici Sher Institutes, prikazuje pravu definiciju ljubavi i hrabrosti koja je utkana u stvaranje ove prekrasne male djevojčice.

trudnica Možda te zanima... 'Rekli su mi da nikada neću moći imati djecu, a onda se dogodilo čudo...' Trudnoća

Na fotografiji se nalazi beba okružena stotinama inekcija, šprica i bočica koje je njezina mama koristila tijekom mukotrpnog postupka vantjelesne oplodnje, koji je prošla kako bi začela. Postupak je trajao više od godinu i pol dana. U trenutcima kada priroda "ne surađuje", IVF može postati svjetionik nade ljudima koji svim snagama žele i pokušavaju postati roditelji. A ova je fotografija dokaz da bi roditelji učinili sve za svoje dijete.

Doktorica Molina Dayal iz Sher Instituta rekla je za ABC news da na fotografiji nisu svi lijekovi koji su bili potrebni kako bi djevojčica sa slike bila začeta. Majka je prošla kroz više ciklusa medicinski potpomognute oplodnje tijekom godinu i pol dana, izjavila je. Majka je htjela ostati anonimna i rekla je samo da su igle bile najlakši dio procesa. Emocionalna borba, tuga i ushićenje je ostavilo traga. Godine su prolazile, pa se zbog svoje dobi odlučila za in vitro oplodnju.

Fotografiju je na svojoj Facebook stranici objavila klinika za liječenje neplodnosti Sher Institute, uz inspirativan tekst o ljubavi i nadi kojom je na svijet stigla ova prekrasna djevojčica." Majka djevojčice poručila je svima koji se bore s neplodnošću da nikada ne odustaju, ne gubi nadu i da uvijek vjeruju u čuda - jer se ona događaju!

 

Možda te zanima... "Neplodnost je bol koja je u tebi svaki dan" Trudnoća

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • illuminati667

    This is my testimony on how I finally join the worldwide illuminati after I have been trying to join for over 3 years now but scammers took money from me several times. I have been searching to join the illuminati for so long,but scammers keep taking my money until last week here when I ment Mr Anwar online who helped me to join the brotherhood online and i receive the sum of 3 million euros in to my bank account instantly after my online initiation ritual and also I will be earning 6 million euros every month end, Am so happy! If you are interested to Join the worldwide illuminate today, contact her today instead of accepting scammers to intake your money all in the name of helping you join, WhatsApp Mr Anwar for your instant initiation today via +919619915236

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.