Roditelji 05. prosinca 2023.

Ovo su najbolji ginekolozi u Hrvatskoj u 2023. godini u Hrvatskoj

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Volimo znati da su oni koji nas liječe stvarno oni kojima želimo povjeriti svoje zdravlje. A posebno je to važno u trudnoći.

Zdravlje je ono najvažnije što imamo, pa jednostavno ne želimo tu važnu stvar povjeriti bilo kom u ruke. Svom liječniku moramo vjerovati i znati da će napraviti sve što je u njegovoj ili njezinoj moći za nas. Posebno nam je to važno u trudnoći i na porodu.

Možda te zanima... Ginekologinja objasnila zašto je nemoguće vratiti tijelo na staro odmah nakon poroda Trudnoća

Kao i svake godine, portal Najdoktor donosi popis najboljih liječnika u Hrvatskoj u godini koja je na izmaku. Među njima su i oni liječnici koji su nama kao roditeljima najvažniji, pa smo tako već objavili popis najboljih pedijatara i dječjih kirurga.

Ono što je u ovim popisima bitno jest da je taj popis napravljen prema ocjenama korisnika, odnosno pacijenata, koje ostavljaju na portalu Najdoktor.

Evo i popisa ginekologa, koji su u trudnoći posebno važni, kao i na porodu. Iako ih je uvjerljivo najviše u Zagrebu, pokriveni su i drugi gradovi. U Zagrebu jedino nećete moći odabrati vrlo vjerojatno niti jednog s popisa, u slučaju da poželite voditi se kod nekog od najginekologa, jer u slučaju da imate odabranog ginekologa, gotovo je nemoguće prebaciti se kod drugog – jer ih nema dovoljno.

No, evo i tog popisa. Nadamo se da ste među sretnicama koje se liječe kod nekog od ovih ginekologa i ginekologinja:

Ivica Žuvela - Benkovac

Romana Švaljek-Toth, Alen Šelović, Nikola Galkowski - Bjelovar

Slavko Marić - Biograd na Moru

Marija Skelin-Čupić - Drniš

Mislav Bender - Dubrovnik

Mirjana Vrkljan-Radošević - Gospić

Dejan Šakoronja - Jastrebarsko

Edmond Paljušaj - Matulji

Marija Haj-Barakat - Našice

Ante Škrobonja - Ogulin

Nero Marinović - Omiš

Hrvoje Vlašić, Klaudia Benić-Salamon, Boris Uhač - Opatija

Viktorija Mandić Petrović, Zoran Kasač, Zlatko Topolovec, Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mirjana Rubin, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ, Mićo Rosso - Osijek

Irena Marinović - Ploče

Domagoj Dokozić - Požega

Lina Štefanić - Poreč

Dino Bečić, Mirela Markanović-Mišan, Tomislav Perkov, Dragan Belci - Pula

Miodrag Vezmar, Herman Haller, Aleks Finderle - Rijeka

Darko Gusić - Rovinj

Ksenija Jakopinčić - Samobor

Ivica Dadić - Sinj

Ivan Jandrić, Filomena Tolić-Kovačić, Vesna Ćosić, Krešimir Barišić - Slavonski Brod

Lidija Pejković - Solin

Indira Kosović, Boris Bačić , Zdravko Odak, Zdeslav Benzon, Vedran Hrboka, Teo Budimir, Tatjana Postrak-Jukić, Robert Vulić, Nives Luetić, Marko Mimica, Baldo Obad, Ante Radić, Ante Pecotić, Ante Mršić - Split

Jozo Anić, Nelka Tomić - Šibenik

Borislav Dokuzović, Ivo Bilopavlović, Alex Jukić, Hrvoje Brijačak - Varaždin

Ana Lukas-Stančin - Velika Gorica

Vedrana Hardi-Dugandžić - Vinkovci

Mario Cenkovčan - Virovitica

Lenija Pavić-Lugović - Vrbovec

Luka Matak, Krešimir Vranić, Milka Hoti-Matešić, Ilva Marić, Edita Tadić - Zadar

Franka Čolak-Zadravec, Ana Jelčić, Zlatko Topalović, Anthonio Khouri, Martina Bračun, Tvrtko Tupek, Ana Micevska Slavec, Nataša Mihelčić-Labura, Ratko Matijević, Danijel Bursać, Boris Ujević, Gordana Planinić-Radoš, Damir Eljuga, Franjo Grgić, Ivana Erceg Ivkošić, Ana Tikvica-Luetić, Tomislav Hafner, Dorotea Pavan-Jukić, Zrinka Komadina-Estatiev, Mislav Herman, Zdravko Jeleković, Vladimir Novak, Pavo Perković, Zahi Khouri, Neven Tučkar, Vladimir Janđel, Višnja Tadić, Boris Franulović, Danijel Šeba, Sandra Novak-Rosić, Vedran Kardum, Ulla Marton, Ivan Grbavac, Ante Vuković, Ivan Bolanča, Tihana Mazalin, Sanja Tadić, Sanja Boras, Snježana Belak, Sanja Gršić-Burić, Milan Pavlović, Nataša Šemnički, Mario Ćurić, Maja Gudelj, Karmen Dubreta, Ozren Grgić, Oliver Vasilj, Mario Podgajski, Ingrid Marton, Ilija Alvir, Dražen Lučinger, Dražan Butorac, Dragana Ljubojević-Grgec, Danka Mirić-Tešanić, Duško Pall, Dario Majnarić, Danijela Lučić, Damir Kovačević, Darko Husar, Berivoj Mišković, Ana Zovak-Pavić, Alex Jukić – Zagreb

Možda te zanima... Vaginalni pregledi pred kraj trudnoće: Jesu li nužni? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.