Roditelji Baka i djed 28. srpnja 2015.

Pišite nam o odnosima s bakama i djedovima!

obitelj baka djed
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jesu li vam bake i djedovi vašeg djeteta više podrška ili smetnja u svakodnevnom životu, bračnom odnosu, odgoju i brizi za dijete? Zanima nas kakva je situacija kod vas pa smo akciju dijeljenja priča u kolovozu odlučili posvetiti odnosima s bakama i djedovima

Čak i ako žive daleko i inače ih ne viđate često, tijekom praznika ćete vjerojatno barem neko vrijeme provesti i sa svojim, odnosno suprugovim roditeljima. Podrška baka i djedova u brizi za djecu može vam jako puno značiti, ali njihova prisutnost može dovesti i do raznih problema i sukoba. 

Zanima nas kakva je situacija kod vas pa smo akciju dijeljenja priča u kolovozu odlučili posvetiti odnosima s bakama i djedovima. Napišite nam svoje priče o tome kako se vaš odnos s roditeljima, ili roditeljima vašeg partnera promijenio otkad ste dobili djecu. Primjećujete li koliko su se promijenili od vremena kad ste vi bili djeca? Jesu li vam sada podrška ili smetnja u svakodnevnom životu, bračnom odnosu i odgoju djece? Opišite nam neku konkretnu situaciju koja vas je najviše dirnula ili uznemirila, a u kojoj se najbolje vidi kakav odnos imate. Možda postoji nešto što biste željeli da oni znaju, a nikad im se niste usudili reći?

Ako vas bilo što muči, ili pak posebno veseli vezano za odnos s bakama i djedovima vašeg djeteta, podijelite s nama svoju priču.

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke redakciji pošaljite svoju priču. Četiri najbolje priče ćemo objaviti, s vašim imenom i fotografijom, ili anonimno, ovisno o vašoj želji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.