Roditelji Sretna mama 09. ožujka 2015.

'Vječno ću biti zahvalna svekrvi jer me prihvatila kao svoju kćer'

Martina Jurčec Bosak
Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otišla sam u drugu zemlju jer je tamo živio moj dečko, sada suprug. Od kad sam došla, ta žena, moja svekrva prihvatila me kao svoju kćer. Imala sam samo 20 godina i nisam puno znala o životu, kuhanju, ničemu, ali ona me nije osuđivala nego je stala uz mene i u svemu mi pomogla

Martina Jurčec Bosak, mama četveromjesečnog Lea i dvogodišnje Lare te pomajka 12-godišnje Ariane, poslala nam je priču u kojoj zahvaljuje svojoj svekrvi Božici koja joj je bila najveća podrška kad je otišla živjeti s mužem u Italiju.

Možda će me osuđivati, možda nekome neće biti pravo ili žao, ali nije me briga... Otišla sam u drugu zemlju jer je tamo živio moj dečko, sada suprug. Otišla sam sama bez ikog svog, on je živio tamo s majkom, a otac mu je u Hrvatskoj u mirovini.

Martina Jurčec Bosak | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Od kad sam došla, ta žena, moja svekrva prihvatila me kao svoju kćer. Imala sam samo 20 godina i nisam puno znala o životu, kuhanju, ničemu, ali ona me nije osuđivala nego je stala uz mene i u svemu mi pomogla. I danas većinu toga što znam naučila me je baš ona - moja svekrva. Ona se vratila nazad u Hrvatsku i ja sam ostala sama.

Nakon nekog vremena sam zatrudnjela, odlazim u Hrvatsku, obavljam neke osobne stvari, pripremam svatove sama jer je muž ostao raditi u inozemstvu. I opet ona, moja svekrva prva stane uz mene. Ne, ne kažem da nisam imala podršku drugih (majka, sestre, kume, ostali...), jesam, ali ona je bila prva uz mene u svemu.

'Putuje u drugu zemlju da bi bila uz mene'

Vratila sam se nazad jer se bližio termin. Porodila sam se i naravno opet sam bila sama, mislim bez ženske podrške, ali eto nakon par dana opet ostavlja sve i bez problema putuje u drugu zemlju da bi bila uz mene i moju kćerkicu. Ona, moja svekrva. Pomagala mi je i više puta dolazila ovdje, upravo ona je moju kćer naučila hodati!. Da, ona, jer sam u međuvremenu opet ostala trudna.

Kad sam otišla roditi svog sina, moja svekrva brinula se o mojoj kćeri i dočekala me. I opet je ostala s nama i kuhala nam, prala, brinula o kćeri kao i o meni dok mi nije bilo bolje. I eto sad smo opet sami, jesmo, ali je lakše. Lakše je jer znam da u bilo kojem trenutku mogu je nazvati, popričati s njom, dobiti savjet. Ma i pozvati je kod sebe, i ona će doći, biti tu za mene i moje anđele.

I opet imam ja podršku i od ostalih, ali ona će ostati uvijek tu i uz moju majku imati posebno mjesto u mom srcu. I zato veliko joj hvala na svemu!

Zahvalite ženi koja vam je podrška i osvojite parfem za sebe i nju! Saznajte kako poslati priču

Tema naše akcije "Podijelite priču" u ožujku je: Žena kojoj želim reći hvala. Pozivamo vas da date počast i zahvalite ženi koja vam je najveća podrška, a autorice objavljenih priča nagrađujemo s po dva Avonova mirisa Cherish EdP, jedan kao poklon vama na pisanju i dijeljenju priče, ali i još jedan kako biste ga mogli dati toj posebnoj osobi i ovom mirišljavom sitnicom zahvaliti joj na svemu što je učinila za vas.

Avon miris Cherish | Author: Promo Foto: Promo

Poseban poklon za vas i nju

Avon Cherish EdP miris je koji vas poziva da cijenite svaki dragocjeni trenutak svog života. Stoga je i idealan poklon vama i osobi koja je dio trenutaka koji su vas učinili onakvima kakvi jeste.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.