Roditelji Baka i djed 10. listopada 2020.

Iznenađenje za baku u rodilištu: Tajna nije bila samo bebin spol!

Foto: YouTube/ Korey Rademacher
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova obitelj definitivno nije očekivala ovakvo iznenađenje kakvo su im priredili Korey i Sharon, a baka je imala tu sreću da prva sazna veliku i dobro očuvanu tajnu

Korey i Sharon upoznali su se na Pensacola Christian Collegeu i oženili su se 2010. godine. Nije puno vremena prošlo prije nego što su donijeli sina na svijet.

U kolovozu 2015.godine , par iz Floride, saznao je da su ponovno trudni. Ovoga puta, odlučili su za sebe zadržati ne samo spol bebe nego su tajili još jedan važan podatak od obitelji i prijatelja.

Možda te zanima... Foto: Posebna veza bake i djeda s unucima Roditelji

Budući da većina članova njihove obitelji živi u drugim državama, Korey i Sharon zadržali su tajnu tako što su deaktivirali svoje Facebook profile. Nakon što je Sharon rodila, bilo je vrijeme za veliko otkrivanje. Sharonina je mama prva koja je došla u posjetu i ušla u bolničku sobu. Donijela je jedan ružičasti i jedan plavi balon, budući da nije znala spol svojeg novog unuka ili unuke, htjela je biti sigurna da ima po jedan balon za svaki spol - ali kad je pogledala u ruke svoje kćeri, došlo je do iznenađenja života.

Nemoguće je ne zabaviti se gledajući reakciju nakon reakcije u ovom viralnom videu: