Roditelji Baka i djed 26. listopada 2019.

Iznenađenje za baku u rodilištu: Tajna nije bila samo bebin spol!

Foto: YouTube/ Korey Rademacher
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova obitelj definitivno nije očekivala ovakvo iznenađenje kakvo su im priredili Korey i Sharon, a baka je imala tu sreću da prva sazna veliku i dobro očuvanu tajnu

Korey i Sharon upoznali su se na Pensacola Christian Collegeu i oženili su se 2010. godine. Nije puno vremena prošlo prije nego što su donijeli sina na svijet.

U kolovozu 2015.godine , par iz Floride, saznao je da su ponovno trudni. Ovoga puta, odlučili su za sebe zadržati ne samo spol bebe nego su tajili još jedan važan podatak od obitelji i prijatelja.

Možda te zanima... Foto: Posebna veza bake i djeda s unucima Roditelji

Budući da većina članova njihove obitelji živi u drugim državama, Korey i Sharon zadržali su tajnu tako što su deaktivirali svoje Facebook profile. Nakon što je Sharon rodila, bilo je vrijeme za veliko otkrivanje. Sharonina je mama prva koja je došla u posjetu i ušla u bolničku sobu. Donijela je jedan ružičasti i jedan plavi balon, budući da nije znala spol svojeg novog unuka ili unuke, htjela je biti sigurna da ima po jedan balon za svaki spol - ali kad je pogledala u ruke svoje kćeri, došlo je do iznenađenja života.

Nemoguće je ne zabaviti se gledajući reakciju nakon reakcije u ovom viralnom videu:

  • Deleted user

    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.