13. prosinca 2013.

Profil poklanja svakom kupcu besplatnu knjigu!

Profil Mozaik, knjige
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U svim Profil Mozaik knjižarama u Hrvatskoj, kao i u online knjižari, u tijeku je akcija 1 + 1 gratis uz kupnju određenih Profilovih naslova

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

Snježna kraljica, klasična bajka Hansa Christiana Andersena, vječna je priča o upornosti, vjernosti i ljubavi koja će inspirirati male i velike čitatelje. U najnovijem je, i najluksuznijem izdanju prepričava Engleskinja Kay Woodward, a prekrasne ilustracije poznatoga hrvatskog ilustratora Manuela Šumberca te jezičci, prozorčići i trodimenzionalni prikaz oživjet će slikovnicu pred vašim očima.

Više o knjizi pročitajte na blogu.

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

Lauren Beukes, južnoafrička nagrađivana spisateljica, napisala je snažan, napet i privlačan triler koji ruši sve granice mogućega - Djevojke koje sjaje.

Harper Curtis nasilnik je koji pronalazi kuću s nevjerojatnom tajnom, gotovo jednako strašnom kao što je ona njegova poremećenog uma. Kuća otvara vrata u različita vremena, a u njima Harper pomno bira djevojke koje sjaje kako bi ih lišio tog sjaja. Kaže da njihova smrt nije njegov grijeh, već njihov: ne bi smjele sjati.

Više o knjizi pročitajte na blogu.

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

P.S. Volim te, prvijenac irske autorice Cecelije Ahern, objavljen je u 55 zemalja te ekraniziran u Hollywoodu. Profil je prvo izdanje ove knjige objavio 2006. godine, a ovo je novo posebno, limitirano izdanje s pismom autorice hrvatskim čitateljima.

Ovaj svjetski bestseler prodan do sada u više od milijun primjeraka, priča je o Holly i Gerryju koji su imali savršen život – sretno oženjeni, dobro su se zabavljali u svome Dublinu uz obitelj i prijatelje, ukratko – svijet im je bio pod nogama. Ili su tako mislili. Gerry iznenada obolijeva, a njegovim odlaskom Holly osjeća kako joj nitko ne može pomoći...

Više o P.S. Volim te na blogu.

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

Ja sam Malala vrlo je emotivno osobno svjedočanstvo istoimene 15-godišnjakinje koja je osjetila da se mora boriti za svoje pravo na obrazovanje i ostvarivanje životne želje, ali istodobno i zrelo razmišljanje o drami kroz koju prolazi Pakistan. Njezinu su borbu prepoznali i Ujedinjeni narodi pa je govorila pred njihovom skupštinom, UNICEF je osnovao Malalin fond za pravo djevojčica na obrazovanje, a postala je i najmlađa kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir u povijesti!

Više o Malali pročitajte na blogu.

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

Reza Aslan u provokativnoj i elegantno napisanoj biografiji jedne od najutjecajnijih i najzagonetnijih ličnosti u povijesti čovječanstva baca novo svjetlo na „najveću priču ikad ispričanu“.

Zelot: život i vrijeme Isusa iz Nazareta je briljantan portret jednog čovjeka, jednog vremena i rođenja jedne religije. Ova je knjiga izazvala brojne kontroverze i diskusije, smjesta privukla čitatelje, postala je globalni bestseler i tjednima se nalazila na prvim mjestima lista najprodavanijih knjiga.

Više o Zelotu pročitajte na blogu.

Profil Mozaik, knjige | Author: Promo Foto: Promo

Moro: kuharica jedinstveno je gastronomsko putovanje, knjiga koja dočarava način života u zemljama u kojima su tapas i meza – dijeljenje malih zalogaja hrane s prijateljima – mnogo više od nacionalnih stilova objedovanja. Autori, kuhari i supružnici Sam & Sam Clark (Samantha i Samuel) na tromjesečnom su medenom mjesecu, putujući Španjolskom i Marokom do Sahare, naučili jezik začina te su potom stvorili niz jedinstvenih recepata.

Više o knjizi pročitajte na blogu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.