Vrtić Igre za djecu 12. prosinca 2013.

Zabava i učenje uz Peppu Pig

Pepa Pig
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Maleni obožavatelji Peppe Pig i njezine vesele obitelji sada mogu uživati u slikovnicama i raznim zabavnim aktivnostima s likovima iz svog omiljenog crtića. Predstavljamo vam Peppa Pig komplete koji sadrže slikovnicu i DVD s 10 crtića, koje ste mogli osvojiti sudjelovanjem u raspravi ispod članka

Je li vaše dijete već upoznalo Peppu, njezinog brata Georgea, mamu i tatu Pig i njihove brojne životinjske prijatelje? Peppa Pig, britanski crtić koji jednostavnom animacijom na topao i duhovit način opisuje obiteljsku svakodnevicu, osvaja srca djece jasličke i vrtićke dobi, a redovito i njihovih roditelja.

Neovisno o tome je li se vaše dijete već zaljubilo u Peppu, ili ju tek treba otkriti, sigurno će uživati u slikovnicama koje se odnedavno mogu kupiti na kioscima i u poštanskim uredima, a uz svaku od njih dolazi i DVD s deset epizoda ovog popularnog crtića, i to po cijeni od 29,99 kuna. Peppa Pig kompleti zabavit će najmlađe, koji će uz edukativni sadržaj uvijek i naučiti nešto novo.

Dobitnici naše knjige tjedna

Koje crtiće voli vaše dijete? Odgovor ste nam pisali u raspravi ispod članka od četvrtka 12. prosinca do srijede 18. prosinca u 11 sati, a osam vaših odgovora nagradili smo Pepa Pig kompletom slikovnice i DVD-a: tri s 'Pepinom i Georgeovom slikovnicom sa šarenim naljepnicama', a pet sa slikovnicom 'Kod zubara'. Dobitnici su pletenica, zmajica, Jass, Vugolubica, pato99, tanjasoic, Nikikiki i sandrine, a obavijestiti ćemo ih i putem e-maila. Čestitamo!

U nagradnim natječajima mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se

Knjiga puna zabavnih aktivnosti

Prvi Peppa Pig komplet sadrži knjigu 'Peppina i Georgeova slikovnica sa šarenim naljepnicama' u kojoj se uz naljepnice, koje će razveseliti većinu djece, nalaze i razne druge igre i aktivnosti: upute za izradu mobila, slike za bojanje, predlošci za pisanje slova, labirint i igra spajanja.

Pepa Pig | Author: Promo Foto: Promo

Nakon kompleta s 'Peppinom i Georgeovom slikovnicom sa šarenim naljepnicama", koji je u prodaji od 3. prosinca, svakih dva tjedna izlaze novi kompleti, sa slikovnicama 'Kod zubara', 'Peppin prvi kućni ljubimac', 'Georgeov prvi dan u maloj školi' i 'Peppa igra nogomet'.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.