13. travnja 2015.

Nivea priče uvlače djecu u svijet mašte

nivea priče laboratorij zabave
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz popularnu metodu storytellinga mališani su se uključili u priču i avanture glavnih likova i njihovih vjernih suputnika. Na kreativnoj radionici izradili su čarobne štapiće kao podsjetnik na druženje

Nivea i Laboratorij zabave - popularni studio za igru, zabavu i smijeh, razveselili su najmlađe posjetitelje Avenue Malla zanimljivim interaktivnim predstavama i kreativnim radionicama za djecu. 

Maštovite Nivea priče dobile su posebno ruho u izvedbi Laboratorija zabave kroz popularnu metodu storytellinga kojom su predstavljene avanture glavnih likova i njihovih vjernih suputnika. Simpatična djevojčica Mija i nestašna Vila zajedničkim su snagama pronašle izgubljeni čarobni štapić, a maleni dječak Luka skupio je hrabrost i uz svog omiljenog Zeku skočio sa visoke skakaonice u bazen. Brojni mališani aktivno su se uključili u predstavu te proživjeli njihove zgode iz vlastite dječje perspektive.

nivea | Author: Promo Foto: Promo

Nakon predstave uslijedila je kreativna radionica na kojoj su djeca i roditelji izrađivali čarobni štapić, zečje uši i ribice. Izrađene rekvizite ponijeli su kući kao lijepi podsjetnik na  druženje, a Nivea je dodatno razveselila sve okupljene raznim poklonima i dodatnim popratnim sadržajima.

nivea laboratorij zabave | Author: Promo Foto: Promo

Ako ste propustili predstave i radionice - ne brinite, sljedeće subote, 18. travnja u Avenue Mallu Nivea i Laboratorij zabave pripremaju dvije nove predstave i kreativne radionice u 10 i 16 sati na glavnoj pozornici. 

Sve Nivea priče i zanimljiv popratni interaktivni sadržaj dostupan je i na www.nivea.hr/price.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.