Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. svibnja 2024.

Počeo je i peti krug glasanja, a ovo je 10 vrtića koji mogu osvojiti vrijedne potpore!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odabrali smo i u petom krugu natječaja 10 najdojmljivijih priča koje ste nam poslali u sklopu nagradnog natječaja koji su pokrenuli portal missMAMA i Pampers. Glasajte već sad!

Iza nas su četiri kruga nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić, a u njima smo već razveselili čak osam vrtića vrijednim potporama koje je omogućio Pampers. Nevjerojatno nas veseli kad znamo da će ti vrtići postati još malo bolje mjesto zbog vrijednih potpora koje su osvojili. Svaki je vrtić ispričao neku svoju priču, a svaka je od njih posebna na svoj način. Mi smo istinski razveselili, vjerujemo, po dva vrtića u svakom krugu, a sada ćemo to učiniti ponovno.

I dalje nam stiže puno priča i odabir je, bez pretjerivanja, stvarno težak posao. No, naš stručni žiri odradio je prvi dio teškog zadatka i odabrao 10 najdojmljivijih, najboljih priča, odnosno 10 vrtića koji bi mogli osvojiti vrijedne potpore. Vrtić s najviše glasova osvojit će potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će drugoplasirani osvojiti potporu u vrijednosti 2000 eura. Drugi dio teškog zadatka je na vama! Na našem micrositeu možete pročitati svih 10 priča, te glasati za neku od njih. No, prvo ih morate pročitati, da sve bude fer!

Ovdje možete pronaći svih 10 odabranih priča u trećem krugu, a one su navedene nasumičnim redoslijedom:

Jasličari Ježići iz DV Mladost trebaju svoj kutak u dvorištu, sa spravama za najmanje

DV Pušlek nam je jako zgodnu rimu pripremio i za kvalitetnu didaktiku se već pripremio

DV Crvenkapica toliko toga u vrtiću treba, da će za sve pronaći neku 'rupu' za popuniti

Područni odjel Banija Dječjeg vrtića Karlovac žarko želi urediti dio dvorišta za vrtićarce

DV Pčelica iz mjestašca Žakanje čim prije treba urediti novi prostor, jer je dječice sve više

Dječak Leon silno želi da njegov DV Pčelica iz Čazme dobije senzornu sobu koja bi pomogla mnogima

U DV Grdelin dječica žele skakati po novom parkiću - i baš to im treba

U DV Baltazar maštaju o bus kolicima - koja bi im pomogla da i najmlađi idu u šetnje!

DV Obrovac je najljepši vrtić u Hrvatskoj! Ali treba novu i sigurniju ogradu...

U DV Krijesnica idila vlada, ali tresli su ih potresi razni, pa se uvijek nešto treba 'pokrpati'

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DebraJKelley

    My real time work with facebook Im making over $2000 a month operating low maintenance. I continued hearing distinctive people divulge to me how an lousy lot cash they can make on line so I selected to research it. All topics considered, it become all legitimate and has without a doubt changed my life. For more statistics →→→→  www.earn54.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.