Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. svibnja 2024.

Područni odjel Banija Dječjeg vrtića Karlovac žarko želi urediti dio dvorišta za vrtićarce

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom petog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. svibnja do 31. svibnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Karlovac, PO Banija

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Karlovac, područni odjel Banija

DV Banija je mali gradski vrtić koji se nalazi u blizini rijeke Kupe. Ima ograđeno igralište - dio za jasličare, koji su nedavno uredili i obnovili, a drugi dio za stariju djecu je ostao neuređen i neobnovljen, zato što nije bilo više novaca... I sad, taj dio je ostao u travi i sa starim spravama, ljuljačkama i pješčanikom koji nije pokriven. Vrtić je malen, tete su odlične, atmosfera je prava obiteljska, svi sve znaju i zovu imenom... Nažalost, Grad nas uredno zaobilazi i sve ostavlja za zadnje kad se treba utvrditi...Bilo bi lijepo kad bismo osvojili nešto za naš dragi vrtić. ❤️

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.