Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. svibnja 2024.

DV Pčelica iz mjestašca Žakanje čim prije treba urediti novi prostor, jer je dječice sve više

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom petog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. svibnja do 31. svibnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Pčelica, Žakanje

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Pčelica, Žakanje

Vrtić Pčelica maleni je vrtić u predivnom, pitoresknom mjestašcu zvanom Žakanje. Vrlo smo ponosni na taj vrtić jer čuva najvrjednija blaga našeg kraja. U vrtiću trenutno borave dvije skupine: „Medenjaci“ (mješovita jaslička skupina) te „Suncokreti“ (mješovita vrtićka skupina). Liste čekanja za upis djece u naš vrtić su izuzetno dugačke zbog čega će naš osnivač ove godine izraditi prostor za jednu potpuno novu skupinu.

Puni nade i veselja sa željom za napredak javljamo se na Vaš natječaj u nadi da nam pomognete u uređenju tog novog prostora kako bismo na jesen mogli upisati što više naših malih Žakanjčana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.