Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. svibnja 2024.

Jasličari Ježići iz DV Mladost trebaju svoj kutak u dvorištu, sa spravama za najmanje

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom petog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. svibnja do 31. svibnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Mladost

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Mladost, Vođinci

U ime „Ježića“

Dječji vrtić u Vođincima se otvorio 2010. godine. Tada smo imali samo jednu skupinu što se s vremenom proširilo na pet skupina. Jaslička odgojna skupina za djecu od 1 do 2 godine otvorila se 2023. godine. Potrebna je financijska potpora kako bismo jasličarima odvojili prostor za igru budući da su u dvorištu smještene sprave koje za njih nisu sigurne.

Pomozite da našim ježićima osiguramo bezbrižan i siguran prostor za igru i zabavu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.