Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 21. svibnja 2024.

U DV Baltazar maštaju o bus kolicima - koja bi im pomogla da i najmlađi idu u šetnje!

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom petog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. svibnja do 31. svibnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu od 2000 eura. 

Glasajte za DV Baltazar

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Baltazar, Gračac

Gračac je jedno malo mjesto u jednoj velikoj županiji. Gračac je površinom najveće mjesto u velikoj županiji. Gračac je spoj Like i Dalmacije. Gračac ima jedan mali vrtić pun djece. Taj vrtić ima vrijedne tete koje brinu o malima i onim malo većima. Najveće veselje im pruža provođenje vremena vani u šetnji i igri, gdje ih tete vode, nježno i pažljivo, spremne pratiti svaki dječji korak. Šetnja im je avantura, nova stranica priče, u kojoj se svaki trenutak pretvara u čaroliju. U šetnji oni upijaju svijet, svaki zvuk, svaki miris, svaku boju.

U tom raznolikom mozaiku doživljaja, nalaze bogatstvo koje obogaćuje njihovu dušu. Upravo iz tog razloga nam treba Vaša pomoć jer uz svu čaroliju, bogatstvo koje našoj djeci provođenje vani pruža, naši jasličari su zakinuti u svemu tome jer ih ima puno i tete ih ne stignu izvesti vani da uživaju u čarima prirode i većinom ostaju u zatvorenom prostoru.

Pomozite nam nabaviti bus kolica za one najmanje kako bi i oni uživali u šetnji po ulicama grada ili stazama u prirodi, i stvorili u svojim glavicama jednu čarobnu pustolovinu gdje će u vožnji istraživati i proučiti svaku cvjetnu livadu i svako drvo visoko.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.