Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 13. siječnja 2024.

Mamina strategija za odvikavanje od pelena nasmijala Internet

Odvikavanje od pelena
Foto: Facebook/Shona McLoughlin Njezina objava ubrzo je postala viralna, a roditelji diljem svijeta dobro su se nasmijali na ovaj nadobudan pokušaj pripreme
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je podijelila svoju strategiju za odvikavanje od pelena, mama iz velike Britanije ubrzo je nasmijala roditelje diljem svijeta s obzirom na ambicioznu pripremu

Ako si ikada odvikavala dijete od pelena, onda znaš da su nezgode standardni dio ovog učenja. Upravo to je bila i ideja jedne mame koja je sklepala svoju, poprilično zabavnu strategiju za odvikavanje od pelena.  

'Radim li to kako treba?'

Mama Shona McLoughlin iz Velike Britanije objavila je na svom Facebooku nekoliko fotografija uz objašnjenje svoje pomno osmišljene strategije.

Naime, ona je svojoj kćeri skinula pelene, cijeli pod dnevne sobe zaštitila velikim papirnatim ručnicima i na sredinu stavila kahlicu

tuta Možda te zanima... Kako odvikavanje od pelena može biti zabavno iskustvo? Vrtić

Naravno, ova mama htjela je biti dobro pripremljena s obzirom da joj je ovo prvo dijete i prvi pokušaj odvikavanja od pelena. "Prvi dan. Radim li to kako treba? Sjedim ovdje i čekam da se popiški. Da je samo posjednem na kahlicu i nadam se da će to učiniti? Nemam pojma što radim", napisala je uz fotografije. 

'Mislila sam da je ovo normalno?'

Njezina objava ubrzo je postala viralna, a roditelji diljem svijeta dobro su se nasmijali na ovaj nadobudan pokušaj pripreme.

"Malo si pretjerala s podlogama, lol", napisala je jedna mama, a druga je dodala da joj dnevna soba izgleda poput čudne umjetničke instalacije. "Ja sam mislila da je ovo normalna stvar koju ljudi rade?", priznala je Shona u komentarima. 

13 znakova da je dijete spremno na odvikavanje od pelena

Da se ova mama zaista ne šali, dokazuje činjenica da je i kauč obložila upijajućim podlogama pa je čak i njezina mačka djelovala impresionirano. 

Kako god da prođe ovo ambiciozno odvikavanje od pelena, moramo pohvaliti ovu mamu - popravila nam je dan!

Možda te zanima... Bezpelenaštvo i metode učenja na kahlicu u drugim kulturama Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.