Vrtić Prehrana djeteta 23. listopada 2016.

Špageti s kestenjem? Zašto ne!

špageti parmezan
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako već niste probali ovu kombinaciju, savjetujemo vas da učinite to što prije. Trebat će vam kesteni, špageti, luk, vrhnje ili krem sir, a gljive možete dodati koje god poželite

Sastojci:

  • 500 grama špageta
  • 250 grama kestena
  • maslac, povrtni temeljac
  • kiselo vrhnje, krem namaz ili vrhnje za kuhanje
  • češnjak, peršin

Priprema:

1. Kestene zarežite i skuhajte u vodi, ogulite i nasjeckajte na komadiće ili izmrvite rukama. 
2. Prepržite na maslacu s lukom i dolijte po želji vina i povrtnog temeljca. Kad se umak malo skuha, dodajte krem sira ili vrhnja za još kremastiji umak te dodajte skuhane špagete.

3. Pomiješajte sve zajedno i pospite parmezanom. Dobar tek!

Potražite još finih recepata na portalu Gastro.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.