Tinchy300 kakvo je stanje kod tebe?
Hej ok sam. U komadu i dalje. Sutra kontrola u 9h u radjaoni.
U petak na kontroli sve isto - otvorena 3 do 4 prsta, ctg uredan, plodna voda ok. Sve je super. Eto iskreno se nadam da ce se nes pokrenuti. Stvarno ne bi na indukciju. Biti ce mi onda zao kaj nisam pristala na indukciju na termin. Ginic me pusta do 17.12 najduze.

Bok curke, nadamo se da ste sve dobro. 🥰 Popratim koliko stignem. Vecina vas je na samom finisu, nadam se da cete uskoro u rukama drzati svoje bebice. 🤞🏻🥰
Mi smo dobro, M jede kaka i spava, bas prava beba 😁 Ja se isto osjecam dobro, prosle sve tegobe. Pratimo se i dalje 😊

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Mi smo se napokon svi izredali šta se tiče gripe. Ja na kraju dobila i konjuktivitis 😅. Nadam se da je gotovo s bolestima. Jučer odradila ctg i pregled, trudova niti na vidiku, beba procijenjena na 3770g. Još uvijek čekamo da se nešto samo pokrene. Ovo mi je sok, prvu sam rodila s 38+0, ova kako je velika beba sam mislila da će i ranije 😅. Doduše ova gripa me skroz omela, bolje da je još u trbuhu 🥰
Nadam se da ste sad mirni što se tiče bolesti. Sad taman da malo dođete k sebi. Jučer je doktor ženicu prije mene naručio za indukciju,savjetovali su joj sex,prirodno poticanje poroda jer u spermi ima to nešto na p(na vrh jezika ali ne mogu se sad sjetit) što potiče trudove. Muž ide danas na svadbu pa ćemo još danas pričekati ali od sutra akcija 🤣🤣🤣hoću za Božić biti doma sa bebicom😇

Svima nam je isto znaci, ja bih isto bila doma na Božić. Još sam čula da nam je rodilište trenutno prepuno i da žene na hodniku leže 🤦🏻♀️. Nisu mi ništa radili, ne gleda me vaginalno nikad. Čula sam da je to bolno?
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Mene nije boljelo u prvoj trudnoci makar sam bila jedva za prst otvorena pa je i pitanje koliko je mogla. Sad sam malo vise otvorena, pa ce nadam se uspjeti potaknuti. Mene pita zelim li, ja sam pristala oba puta. A vaginalno me nisu gledali sad, prosli put i sad ce iduci tjedan da vidimo gdje smo ako ce trebati indukcija iz nekog razloga.
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Evo ja sam dobro .. nešto me probava muci 🤣😅 mislim nije strašno , Al sam već 3 puta bila na wc-u . Sad cu to malo popratiti , dali je od hrane , ili neka virozica .. makar nije učestalo već je prošlo neko vrijeme da nisam išla na wc .. pa se nadam da je to to , da neću vise 🤣🤦🏼♀️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni su radili odvajanje plodnih ovoja. Jucer je ginicka trazila pristanak i pristala sam. U srijedu je moj ginic to radio bez pristanka. Ja nisam niti znala da to postoji dok mi frendica nike rekla.
Jel sex siguran ako je ispao sluzni cep? Jedino mi je sex preostao a strah me obzirom da mi je ispao sluzni cep pa vise nema zastite. Zaboravila pitati jucer na pregledu.
Ma ja mislim da je. Ako se možeš opustiti probaj,tebi samo fali mali poguranac da to krene😜

Sigurno je dok ne pukne vodenjak. Nama isto na kraju preporucuju time poticati. Ali to mora biti puno odnosa, od 1x se nece nista pokrenut. Sretno :)

Dita u kojem tjednu ti je primjetila? Mene je gledala isto samo na ledjima, nije probala bok.
Petak je bila kontrola, iduca je za 3 tj ali probati cu se ubaciti za fetalnu eho, nemamo specijalista bas u Os imamo sub al probam otici, ne kosta nista jedan pregled izmedju obaviti.
Bas me to uznemirilo jucer, odmah sam prestala i s kavom, i kao necu cokoladu, sve sto bi mozda moglo utjecati🥲
U 33.tj sam bila. Kod mene su vidjeli kao tu aritmiju, pa doktorici u TA pak se cinilo da je povecano srce, na kraju nije bilo nijedno.
Doktor u vinogradskoj je htio da dolazim jednom tjedno na kontrolu, iako je sve bilo u redu, htio je ispratiti trudnocu do kraja da budemo bez brige. Uz to sam isla u TA, vise nisam isla kod svoje gin.
Kod mene je uzrok aritmije bio sto ja nisam mogla lezati na leđima, odmah bi mi se srce uzlupalo pa tako i njemu. Na boku sve uredno.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙

I da, jesi ti htjela ici na kontrole jednom tjedno ili su oni trazili da dodes? Uz to si obavljala normalno kod gin. I TA?

Hej eto mene sa pregleda. Sve je ok. Sljedeci u utorak u TA. Ako do tada ne rodim indukcija u srijedu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji