Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    [UREĐENO] 10. Prosinac 2025. 20:43

Javljam se, ostala sam u bolnici.. tek je pocetak, jer su mi vrijednosti tek malo vece od granice (zucnih kiselina).. pustili su me da prate i jer imam dosta izrazene simptome.. sinoc nisam nista spavala. Dlanovi, tabani, oko trbuha, ramena, prsa, noge.. sve me uzasno svrbilo.. ujutro isto. Tokom dana manje, ali cim se blizi noc svrab krece. Stavili su me na zucnu prehranu..ujutro opet vadim krv.. a mokraca mi je narancasta, uzas.. i uz to imam neku bakteriju pa mi daju kroz venu antibiotik.. dok ne stigne urinokultura.. 
    Sad sam u Rijeci i imam samo rijeci pohvale za osoblje i bolnicu.. tako su dragi, ljubazni, sve kazu sta me zanima, a i bez da ih pitam. Hrana je slana, i cak fina, iako sam jela palentu sa jogurtom 😅 samo mi fali tv 😅 

lamise38
    10. Prosinac 2025. 18:49

Bas si mi u mislima cijeli dan. Da,nažalost ipak je,ali dobro je što je početak i nije ništa visoko pa se stigne stavit pod nadzor. Ionako si uskoro u terminu tako da vjerujem da nece jos to dugo trajati. Ako imaš netflix mozes na mob-u gledati,isto kao i gonet.tv i još te neke aplikacije imaju. Drži se,javljaj nam se!

jagoda20
    10. Prosinac 2025. 19:05

Drzi se! Bitno da si pod nadzorom. 
    Nije nikome lijepo u bolnici, ali malo se probaj odmoriti nakon svega. 
    Javljam nam razvoj! 

peppa0
    10. Prosinac 2025. 19:08

Dobro da si reagirala, u lijepim si tjednima. bitno da si sad pod nadzorom, brzo ce i to proci i biti iza vas :)

Timi95
    10. Prosinac 2025. 20:43

Hvala cure. Hocu. Imam Netflix 😃

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• zabrinutamama
    [UREĐENO] 10. Prosinac 2025. 20:47

Timi koja je njihova procjena
    Hoce li te poroditi ranije ili cekate? Kakav je plan?

Timi95
    10. Prosinac 2025. 20:47

Nije zabrinjavajuce, jos vrijednosti nisu tako visoke da me moraju poroditi.. ali moraju imati pod nadzorom jer to brzo moze sve skociti od nekih granica. Pogotovo kako idu sve veci tjedni.. ja se nadam da ce me pustiti doma sutra ili prekosutra.. idu blagdani i zelim biti sa djecom i obitelji.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• zabrinutamama
    [UREĐENO] 10. Prosinac 2025. 22:15

Vidim sada da imas dvoje klinaca godista kao i moji :)
    Drzim fige da sve bude kako zelis  ❤️

Timi95
    10. Prosinac 2025. 22:15

Hvala 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Tinchy300
    10. Prosinac 2025. 23:11

Ja jucer bila na pregledu u bolnici. Lagano osjetim trudove (trbuh i ledja) al nis strasno. Otvorena 3 prsta. Dns isla u radjaonu na pregled jer mi je termin. Otvorena izmedju 3 i 4 cm. Pitali ne dal hocu indukciju na nacin da mi probuse vodenjak i daju drip. Nisam bas bila na cisto sa time tako da je poslao doma. Sluzili su da niti sama ne znam kaj bi😅. Da me zele inducirati kak i sa prvim djetetom potpisala bi odmah. Tada sam pila prah. Ovo sa vodenjakom i dripom mi se ne svidja. Sljedeca kontrola u petak. Nadam se da ce krenuti samo od sebe. Eto bas sam nekako jadna jer je ovo prvi put da ne znam sta bi.

• Tinchy300
    10. Prosinac 2025. 23:12

Ja jucer bila na pregledu u bolnici. Lagano osjetim trudove (trbuh i ledja) al nis strasno. Otvorena 3 prsta. Dns isla u radjaonu na pregled jer mi je termin. Otvorena izmedju 3 i 4 cm. Pitali ne dal hocu indukciju na nacin da mi probuse vodenjak i daju drip. Nisam bas bila na cisto sa time tako da je poslao doma. Sluzili su da niti sama ne znam kaj bi😅. Da me zele inducirati kak i sa prvim djetetom potpisala bi odmah. Tada sam pila prah. Ovo sa vodenjakom i dripom mi se ne svidja. Sljedeca kontrola u petak. Nadam se da ce krenuti samo od sebe. Eto bas sam nekako jadna jer je ovo prvi put da ne znam sta bi.

• Tinchy300
    10. Prosinac 2025. 23:14

• Tinchy300
    10. Prosinac 2025. 23:14

• Tinchy300
    10. Prosinac 2025. 23:15

peppa0
    11. Prosinac 2025. 08:06

Tinchy300 tako je meni bilo tjedan dana pred porod. Nakon tjedan dana sam dosla do 7cm, ali kako je vec bio 41tt su mi isto inducirali busenjem vodenjaka + drip. Isto su me pitali da li zelim jos cekati, ali nekako me bilo strah jer smo premasili termin. Ali brzo smo rijesili, sat i pol u rađaoni. 
    Sretno, brzo ce to kod tebe :)

peppa0
    11. Prosinac 2025. 08:19

Da li su vam se bebe smirile u trbuhu? Moj je bas miran zadnjih dana, znam da nema mjesta i da puno spava, ali bas mi je to stres na kraju. Jedva cekam kontrolu iduci tjedan da vidimo gdje smo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI