Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neyy
    13. Svibanj 2023. 20:31

mateak44

Neyy

Pozdrav cure, nisam se ni ja dugo javljala.
    Čestitam na dobrim pregledima, a šaljem puno zagrljaja curama koje su doživjele gubitak ☹️Moram da vas pitam, po zadnjoj m, danas sam 7+2. Idući ultrazvuk je 21.05, već 7 dana sam na utrogestanu.
    Posto je prva trudnoća, malo me plaše bolovi u donjem dijelu stomaka, koji nekad traju pola sata, nekad par minuta, nekad blagi boli većinu dana. Primjetila sam da me vise boli kad hodam, kad se malo umirim bude ok. Jel se isto još nekome dešava? Krvarenja nemam, sve ostalo su neki standardni simptomi, povremene mučnine, učestalo mokrenje i bolne geudi.
    Meni ponekad bude tako, a nekad zna zabolit dok kihnem, dok lezim na trbuhu, dok se istezem, pretpostavljam da je to normalno jer ko zna sta se zapravo sve dogada unutra 🫣

Joj lakše mi je sad, nekad u svakom pokretu tražim probleme kojih nema i panicim bez razloga. ☹️
    Kako ti kažeš, ko zna sta se dešava unutra 😂

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

ivonicaa
    13. Svibanj 2023. 21:36

laurel

Pozdrav cureee
    evo se prijavljujem ovdje-napokon!!!. Još je rano, tek saznalaaa! 🙊🫶🏽
    Po zadnjoj menstruaciji trebala bi danas točno biti 5 tjedana. Pričekati ću još ovaj naredni tjedan pa se naručiti na pregled. Sto vi mislite kad je najbolje? 🙃

Ja sam bila isto u 6 tt. Najbolje je tako negdje od 6 na dalje 7-8. Tad se vidi.

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• Imstah
    13. Svibanj 2023. 22:36

i ja imam grčiće ko mengu laganu dosta često, ali bude svakakvih i bolova i grčeva i iscjedaka, od žene do žene, od trudnoće do trudnoće drugačije.. frustrirajuće jer nikad ne znaš na čem si, i nitko ti nemre reć jel nešto normalno ili ne :Dmeni je prva trudnoća bila užasno teška (placenta praevia, kontrakcije od valjda 12 tjedana, krvarenja, strogo mirovanje... na kraju zdrava bebica) a tad sam imala 21, nadam se da će me ovaj put poštedit tih gluposti. inače imam septum u maternici pa to hoće otežati stvar od simptoma samo umor i cice, i prdim non-faking-stop  pijem duphaston, mislim da se od toga i pojačaju simptomi 

Miss88
    14. Svibanj 2023. 07:33

laurel

Pozdrav cureee
    Po zadnjoj menstruaciji trebala bi danas točno biti 5 tjedana. Pričekati ću još ovaj naredni tjedan pa se naručiti na pregled. Sto vi mislite kad je najbolje? 🙃

Čestitam. Dobrodošla. Ja sam se odmah javila čim sam saznala. Bila sam 4+4 trudna i rekla uzv 7+2. Sretno!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Lana99
    14. Svibanj 2023. 07:39

laurel

Pozdrav cureee

Čestitam!
    Ja sam također išla sa 6+5, odmah sam zvala i rekla zm pa me tako naručila. Već se čulo i srce ❤
    Počni odmah piti folnu ako nisi prije trudnoće već uzimala😊

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

ivonicaa
    14. Svibanj 2023. 10:50

laurel

Lana99

laurel

Pozdrav cureee
    Čestitam!
    Ja sam također išla sa 6+5, odmah sam zvala i rekla zm pa me tako naručila. Već se čulo i srce ❤
    Počni odmah piti folnu ako nisi prije trudnoće već uzimala😊
    Nikakve vitamine nisam, moram početi! Danas ću se opskrbiti 😅
    Znaci toliko budem gladna ujutro da to nije normalno. Već zadnjih par dana, ali glad kaooo da nisam jela 10 dana

Suosjećam, baš me nekaj primilo ovih dana, dosad ne. Cijeli frižider bi mogla, užas. 🙈

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

PiaBuu
    14. Svibanj 2023. 11:30

Cure, malo me prestrašilo, pala sam jutros i dočekala sam se na koljena i ruke, proklizala sam… bas me prestrašilo premda mislim da za početak ne bi trebalo bit ništa kaj ne ?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• johel02
    14. Svibanj 2023. 16:37

Sto se tice hrane, da, postoji hrana koju bi trudnice trebale izbjegavati, kao npr riba koja u sebi ima puno zive. Meni je moja gin. objasnila da je poanta da se tvoja prehrana ne temelji na odredenim namirnicama, i da se ne jedu precesto, ali ja si priustim ponekad neku salamu ako mi se jede, pojedem i pastetu i hrenovke (sve te mesne preradevine), pojedem i malo salate od tune… samo je bitno da to nije precesto, da ne doruckujes bas svako jutro salamu i sl. ali svakako bi ti bilo dobro uvesti malo vise obroka, meni je to uglavnom neko voce :) i za bolove se ne moras toliko bojati, nama je jako tesko razlikovati kada je nesto dobro, a kada opasno, kada bi trebali posjetit doktora, a kada ne… ali povremeno malo “pikanje, probadanje” je sasvim normalno, tijelo se mjenja :)

• johel02
    14. Svibanj 2023. 16:39

I piabuu ne trebas brinuti, dijete je vrlo dobro zasticeno, cak i da je to bio lagani pad na trbuh (a nije) vjerojatno se nista ne bi dogodilo

PiaBuu
    14. Svibanj 2023. 20:06

Caliopi,dobro nam dosla! :) mislim da mi sve ovdje imamo takve simptome :D 
    Johelo, hvala! :) a sta se tice mesnih preradevina, sta vi jedete za dorucak? 
    PS,kako se stavi ova traka koju svi imate?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.