Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Džuli365
    16. Kolovoz 2023. 18:22

Noir

Džuli365

Curke da vam se javim, isla sam danas s 20 tj na 4d uzv i s bebom je zasad sve ok, jedino što mi je cerviks skracen. Jel koja od vas isto ima, nista mi nije jasno, sta da pazim? I da dečko još jedan dolazi 🤩😘🤩

Bravo za bebu! Koliko je skracen? Ako nisi dobila upute nikakve vjerujem da nije strasno. Inace se zbog toga mora strogo mirovati. Kakav je oblik unutarnjeg usca?

Oblik ušća je T, a cerviks je 30 mm, pa nista mi posebnonije receno vec da se prati, da za desetak dana izmjerim cerviks ponovno

Noir
    16. Kolovoz 2023. 19:00

Džuli365

Noir

Džuli365

Curke da vam se javim, isla sam danas s 20 tj na 4d uzv i s bebom je zasad sve ok, jedino što mi je cerviks skracen. Jel koja od vas isto ima, nista mi nije jasno, sta da pazim? I da dečko još jedan dolazi 🤩😘🤩

Bravo za bebu! Koliko je skracen? Ako nisi dobila upute nikakve vjerujem da nije strasno. Inace se zbog toga mora strogo mirovati. Kakav je oblik unutarnjeg usca?

Oblik ušća je T, a cerviks je 30 mm, pa nista mi posebnonije receno vec da se prati, da za desetak dana izmjerim cerviks ponovno

Svejedno se čuvaj koliko možeš, meni je u 22tt 36mm i to je rekao doktor da je dobro.
    Vidjet ćeš za deset dana onda da li se smanjuje i dalje, sjedenje je najgore za skracivanje cerviksa pa pripazi

12/2023 dječak 💙

PiaBuu
    16. Kolovoz 2023. 19:43

Noir, spavaj ženo ☺️
    Ella, meni je tako cijelo vrijeme, tu i tamo prođe tj osjećaj al većinom je prisutan :) 
    Nego pitanje, neki dan sam pisala o tome al danas sam otvorila portal da vidim jel došao nalaz pa sam vidjela šta je dr napisala. UU T oblika,posteljica donjim rubom dopire do UU. Posteljica sprijeda,BPD39mm,FL 25mm,AC 123mm, EFW 200g, ne znam koliko je mislila ozbiljno za ne napreži se, opet ju nisam puni pitala 😅 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Noir
    16. Kolovoz 2023. 19:48

PiaBuu

Noir, spavaj ženo ☺️
    Ella, meni je tako cijelo vrijeme, tu i tamo prođe tj osjećaj al većinom je prisutan :)
    Nego pitanje, neki dan sam pisala o tome al danas sam otvorila portal da vidim jel došao nalaz pa sam vidjela šta je dr napisala. UU T oblika,posteljica donjim rubom dopire do UU. Posteljica sprijeda,BPD39mm,FL 25mm,AC 123mm, EFW 200g, ne znam koliko je mislila ozbiljno za ne napreži se, opet ju nisam puni pitala 😅

Poslušaj je, dok ti se ne digne posteljica smanji napore. Meni je bila oko 1.5cm do unutarnjeg usca i tad mi je rekao da cemo pratiti, da nije za zabrinjavati se jer ce se vjerojatno dici s vremenom. To se i desava i sad je vec preko 3 cm

12/2023 dječak 💙

PiaBuu
    16. Kolovoz 2023. 20:13

Nije mi rekla ništa posebno pa ne znam koliko shvatiti ozbiljno.. sl vidim da pri saginjanju i nekim većim naporima me krene probadat, pa ne znam koliko da ozbiljno to shvatim iki je normalno.. al stvarno uz sav posao koji imam teško da i paziš 😖
    A kako se ti osjećaš ? Ako se ne varam s mužem imaš zajedničku firmu jel? Jesi uspjela šta smanjiti? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Noir
    16. Kolovoz 2023. 20:16

PiaBuu

Nije mi rekla ništa posebno pa ne znam koliko shvatiti ozbiljno.. sl vidim da pri saginjanju i nekim većim naporima me krene probadat, pa ne znam koliko da ozbiljno to shvatim iki je normalno.. al stvarno uz sav posao koji imam teško da i paziš 😖
    A kako se ti osjećaš ? Ako se ne varam s mužem imaš zajedničku firmu jel? Jesi uspjela šta smanjiti? :)

Ja sam odlicno, ali sam na komplikacijama od pocetka tako da me posao nije vidio vec neko vrijeme.
    Muci me ta probava, sve drugo je bez ikakvih tegoba. Neka tako i nastavi 🤭😅

12/2023 dječak 💙

• karlica18
    16. Kolovoz 2023. 21:46

Ella..

Pozdrav žene , da li je nekoj od vas kao meni, konstantan osjećaj praznine u stomaku, što god da pojedem kao da nisam ni pojela?! I boluckanje kao kad si gladna ili pregladnis.

Meni ti je to isto bilo prva 3 mj, dobila sam 6.5 kg, sad mi se smirilo, vidljivo manje jedem, al kad sam gladna nervoza me ulovi pa uvijek imam bananu ili nešto sa sobom da ne pregladnim.

• karlica18
    16. Kolovoz 2023. 21:50

Kakav je osjećaj kad prvi put osjetite bebu? Meni je ovo prva trudnoca i sad me par dana ko pika malo, jel to to? 😅 malo na donjem desnom dijelu trbuha malo lijevo.. 

• Vitara
    16. Kolovoz 2023. 22:32

Pozdrav, cure!!
    Čitam, ali nisam imala što pisati. Probleme koje ste spominjale, još hvala Bogu nemam. 🫣
    Danas sam otišla svojoj dr zbog bolova nisko u trbuhu. Prstima je provjerila cerviks i poslala me u bolnicu vaditi krv i urin. Opet bez uzv-a. 😡 Zadnji uzv mi je ona radila prije 9 tj.
    U bolnici mi je divna dr napravila uzv, pokazala bebu i pregledala sve i objasnila. Rekla je da je beba za tjedan veća, rekla sam da sam zadnji uzv imala s 12 tt kad sam radila nipti da je tad odgovarala tjednima i da od tad dr nije gledala bebu. 🤷 
    Ali bitno je hvala Bogu da je sve u redu. Bolovi su od rasta maternice. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    16. Kolovoz 2023. 22:34

karlica18

Kakav je osjećaj kad prvi put osjetite bebu? Meni je ovo prva trudnoca i sad me par dana ko pika malo, jel to to? 😅 malo na donjem desnom dijelu trbuha malo lijevo..

Sve je moguce, ali znat ces kad bude to, to, bez brige 🙈 mene moja lupka osjetno od 19. tjedna, a od 21. mogu vidjeti po trbuhu udarce, pokrete i grbice kad se razvali na samo jednu stranu npr 😁 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.