Nije mi rekla ništa posebno pa ne znam koliko shvatiti ozbiljno.. sl vidim da pri saginjanju i nekim većim naporima me krene probadat, pa ne znam koliko da ozbiljno to shvatim iki je normalno.. al stvarno uz sav posao koji imam teško da i paziš 😖
A kako se ti osjećaš ? Ako se ne varam s mužem imaš zajedničku firmu jel? Jesi uspjela šta smanjiti? :)
Ja sam odlicno, ali sam na komplikacijama od pocetka tako da me posao nije vidio vec neko vrijeme.
Muci me ta probava, sve drugo je bez ikakvih tegoba. Neka tako i nastavi 🤭😅
12/2023 dječak 💙
Pozdrav žene , da li je nekoj od vas kao meni, konstantan osjećaj praznine u stomaku, što god da pojedem kao da nisam ni pojela?! I boluckanje kao kad si gladna ili pregladnis.
Meni ti je to isto bilo prva 3 mj, dobila sam 6.5 kg, sad mi se smirilo, vidljivo manje jedem, al kad sam gladna nervoza me ulovi pa uvijek imam bananu ili nešto sa sobom da ne pregladnim.
Kakav je osjećaj kad prvi put osjetite bebu? Meni je ovo prva trudnoca i sad me par dana ko pika malo, jel to to? 😅 malo na donjem desnom dijelu trbuha malo lijevo..
Pozdrav, cure!!
Čitam, ali nisam imala što pisati. Probleme koje ste spominjale, još hvala Bogu nemam. 🫣
Danas sam otišla svojoj dr zbog bolova nisko u trbuhu. Prstima je provjerila cerviks i poslala me u bolnicu vaditi krv i urin. Opet bez uzv-a. 😡 Zadnji uzv mi je ona radila prije 9 tj.
U bolnici mi je divna dr napravila uzv, pokazala bebu i pregledala sve i objasnila. Rekla je da je beba za tjedan veća, rekla sam da sam zadnji uzv imala s 12 tt kad sam radila nipti da je tad odgovarala tjednima i da od tad dr nije gledala bebu. 🤷
Ali bitno je hvala Bogu da je sve u redu. Bolovi su od rasta maternice.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Kakav je osjećaj kad prvi put osjetite bebu? Meni je ovo prva trudnoca i sad me par dana ko pika malo, jel to to? 😅 malo na donjem desnom dijelu trbuha malo lijevo..
Sve je moguce, ali znat ces kad bude to, to, bez brige 🙈 mene moja lupka osjetno od 19. tjedna, a od 21. mogu vidjeti po trbuhu udarce, pokrete i grbice kad se razvali na samo jednu stranu npr 😁

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja osjećam kao da me netko dira/škaklja iznutra. 🥰 Ispočetka je bilo skroz lagano, kao da male ribice plivaju. Za sad je ugodan osjećaj I kad se proteže valjda osjetim da mi se jedna strana stvrdne i izboči malo. Tek neznatno. Najviše se miče navečer i ujutro. Preko dana osjetim tek iza jela malo.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Javljam se sa pregleda od jucer, sve super, malac napreduje, udara kao veliki😂 slj. pregled 04.09., a prije toga OGTT.

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Dobro jutro svima, cestitke na dobrim pregledima.
Ja sam pisala kako sam imala covid, uglavnom, skroz je proslo sada, nemam nikakve simptome, a i inace sam samo malo kasljala i smrcala. Naravno da sam pokusala naci otkucaje i nisam uspila i sad me uhvatila panika da nije nesto bebi zbog te korone. Inace kad koristim bw ne pokusavam vise od 10 min, negdje sam procitala kao da nije dobro previse s njim. Pregled mi je tek 01.09.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Čestitke na dobrim pregledima. Ja već dvije noći ne spavam kako spada. Vrtim se s lijevog na desni bok. Pa me svrbi vani pa tamo. Znači užas. I onda se rita pa me udara. 🥴

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Čestitke na dobrim pregledima. Ja već dvije noći ne spavam kako spada. Vrtim se s lijevog na desni bok. Pa me svrbi vani pa tamo. Znači užas. I onda se rita pa me udara. 🥴
I ja, prosla noc jos gora od pretprosle. Ista stvar, vrtim se pa ona krene ludovati i nikak na zelenu granu. Uopce ne znam kak radim 😵💫

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji