Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    29. Lipanj 2023. 20:54

mateak44 jelda 🤣 i ja mislim 🤣 na prvom pregledu privatno sam rekla da dobro pogleda i da se uvjeri da je samo jedan plod. Reko je da da samo je jedan 🤣
    Posao joj cure, ja jedva čekam da zalupim vrata za sobom, posvetim se limaču dok se još mogu kretat i uživamo u našima maženjima dok ih još ima. Od nedavno nam sam odlazi spavati. Pitamo dal trebamo leci s njim, on kaze ne i mahne 😳 dobro pa smo si napravili drugu bebu 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    29. Lipanj 2023. 22:08

Koliko su bile teske vase bebice u 17 tt? To se procjennuje po opsegu trbuha ili kako?

12/2023 dječak 💙

Jana25
    29. Lipanj 2023. 22:34

Noir

Koliko su bile teske vase bebice u 17 tt? To se procjennuje po opsegu trbuha ili kako?

Izracuna uzv nekako s obzirom na mjere bebinog trbuha. Moj je u 16+3 bio oko 195g sto je malo vise, i tad je po gramazi odgovarao za 17+3

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

mateak44
    29. Lipanj 2023. 23:12

Jana25 😂😂 ovo dobro da ste si napravili drugu bebu je top 🥹 bas sam se lijepo nasmijala.
    Noir moja je jedna u 17 tt bila teska 169g, a druga 182g..

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

PiaBuu
    29. Lipanj 2023. 23:34

https://ibb.co/PjBY5ZV
    Evo i mojeg ☺️🌈

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Rina 39
    29. Lipanj 2023. 23:51

Jana25

https://ibb.co/rGCcNGG
    Pa sad vi meni recite tko tu nosi blizance 🤣🐷

Druga trudnoca ti je i sasvim normalno da je vec malo veci trbuh nego kad je prva trudnoca.
    I ja sam 18 tj i tu smo negdje po trbuhu ,a i meni drugo dijete.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Džuli365
    29. Lipanj 2023. 23:58

Jana25

Džuli365

Curke trebam pomoc, kad sam bila jucer u bolnici poradi onog krvarenja uveli su mi urinarni kateter, urinokultura je sterilna, a mene danas pece pri mokrenju i dole tupa bol, imam femidoc od prije i neznam dal ga smijem uzet. Pomoc jel ga tko koristio?

Jao, ne znam ti za taj lijek ali meni su isto uvodili kateter na porodu i nakon poroda. Jako tesko sam isla na wc. Bas me boljelo i peckalo. Stvar mi je olaksalo spricanje tog dijela octenim seprom prije nego krenem piškit i piškila sam u tušu, pa probaj tako. Znam, nije higijenski, posebno ovo u tusu al kad imate ranu od reza dolje do guzice, nema se izbora 🤣

Bila sam danas u lijekarni i dali mi neke kapi, tako da mi je puno lakše, ubiti pece sad samo na kraju. Nadam se da ce sutra proci skroz, jer urinokultura je sterilna, a probat cu s octenim ovo

• Joćolina
    30. Lipanj 2023. 00:20

Tinchy09

joćolina

Obzirom da sam nestrpljiva da bih dočekala pregled kod svoje dr 14.7.,danas sam otisla privatno 🤣 zanimala me situacija sa hematomom u kojoj je fazi sad. Jos sam sutra na go pa reko da vidim hoću li otvarati od pon bolovanje ili idem radit.
    Kaže dr da nema ni traga hematomu koji sam imala kod svoje dr. i da po njemu mogu na posao (objasnila sam sto točno radim), da će meni bit psihički bolje na poslu nego doma. Još se čudio, kaže on pa svi žele na bolovanje, jedino vi hoćete ići raditi 🤣🤣
    Kaže da je posteljica sprijeda - može vaša iskustva što to znači za budućnost?
    I naravno, beba je držala noge u zraku cijelo vrijeme tako da nije mogao potvrditi jel istina sto su u Petrovoj rekli da je dečko 🤣

Ja te skroz kuzim 🙈🙈 vec patim za poslom, prvenstveno bas to, radi psihe😂 lakse mi je tako, ne maltretiraju me na poslu, ekipa je dobra, posao nije fizicki tezak, meni je bas gust bilo ic na posao kad radim ono sto bas bas baaas volim 😊😄 al jbg kad je okolina opasna po samu trudnoću i trudnicu opcenito i mos ae fuckat. Sjedim doma i gledam poruke na whapp grupi s posla i fali 🙈😂😂

I moja posteljica je naprijed. Mislim da nema neke razlike osim sto cemo vjerojatnije kasnije osjecati udarce jer ih sama posteljica amortizira, tak sam ja shvatila 😁😁😃😃

Nas dvije tri dana razlike što se termina poroda tiče🙈
    Ja sam u pon natrag na poslu, idem odradit 9 dana pa onda opet go do kraja mjeseca 🤣🤣🤣
    Onak laganini. Ni previše ni premalo 🙈🤣

Ens
    30. Lipanj 2023. 07:16

Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada 

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Jana25
    30. Lipanj 2023. 08:12

Ens

Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada

Joj sto se tice te nesvjesnosti trudnoće. Cijelu prvu trudnoću nisam bila svjesna. Oke,  on lupa, mrda se, pričam s njim, prvo je pa ideš u shopping ner kupujes ko manijak sve za bebu, rodim ga. Držim ga ali nisam ničeg svjesna!!! 😳 kod mene se nije upalilo odmah ono da sam se zaljubila. Bila sam totalno ravna. Nije da ga nisam voljela, nego jednostavno, upoznajem novu osobu i eto tak sam malo, distancirana.
    Sjećam se da sam si kod kuće išla prat ranu, izađem iz kupatila i iznenadim se jer ono, vidim bebu 🤣
    Al onda kad je krenulo...plakala sam jer on place, plakala sam jer ne moze dojit, plakala sam jer smo uspjeli s dojenjem, plakala sam jer slatko spava, plakala sam zbog svega i preplavljena ljubavlju 🥹🤣
    Ove trudnoce sam jos manje svjesna jer nemam uopce vremena razmisljat o bebi. Jedino kad se smirim i kad me lupne sjetim se da je tu 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.