Elia, meni je u prvoj trudnoci tsh sa 4 tjedna bio 3,4. Ponovila sam vadenje sa 8 tjedana i bio je 2,3 i nisam nista pila.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Cure u višim tjednima, sa porodom iza sebe, a možda i neka nova trudnica…
Jel vas bole kosti zdjelice? 😳
Znaci unazad par dana me doslovno boli guzica, kosti i nekad naprijed pi pi kost. Jel moguce da sam se vec pocela razmekšsvat 😳
Sve upale iskljucene, svo brisevi čisti.
Ne sjecam se da mi je takav osjecaj bio tako rano u prvoj trudnoci
Joj nažalost to bude prisutno sve do kraja, zadnjih mjesec dana sam se osjećala kao da se rasklapa sve. Nije to znak da se otvaraš, to je recimo normalno. Ja sam se uvijek počela otvarati oko 34 tt, a bolovi su bili prisutni stalno, najgore poslije šetnje.
Ma znam da je normalno, samo nisam znala da ce vec pocet. Ne mogu dugo stajat, ne mogu dugo sjedit, bas me iritira 😏 najljepse mi je kad lezim 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Martina, koliko su ti dali terapiju? Meni je 2.78 a prije 15 dana je bio 1.73 čudno mi je šta ima odskakanje u kratkom roku, znam da u trudnoći i beba traži svoje do 12 tjedna, al ono :)
Šta se tiče Selena, gledala sam od solgara al me zanima dal ga netko koristi, zao mi je šta ga prije nisam uzimala. Brazilske oraščiće sam prije koristila, al sam skroz zaboravila na njega sada :)
Inače uzimam 25 tokom tjedna i 50 vikendom, a sada dok sam trudna 50mcg svaki dan. Ja vec znam da ce mi tsh rasti tokom trudnoce, tako mi je bilo i u prvoj, na kraju sam bila 75 tokom tjedna i 100 vikendom. Ja sam tokom prve trudnoće svakih 4-6tjedana vadila krv i provjeravala tsh te se čula s endokrinologom kako bi me pratili i korigirali terapiju prema potrebi.
E imam ja bas taj selen od solgara, užasno, al užasno smrdi 🙈 barem meni 😂
Book cure 😊 zanima me za ove cure koje su u sličnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraća? Ja sam evo ušla u 15. tjedan i dalje povraćam, a mislila sam da će prestat čim prođem 12. tjedan… 🥺😩
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Book cure 😊 zanima me za ove cure koje su u sličnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraća? Ja sam evo ušla u 15. tjedan i dalje povraćam, a mislila sam da će prestat čim prođem 12. tjedan… 🥺😩
Mislim da ti je to zbog duplića. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaš duplo 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mislim da ti je to zbog duplića. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaš duplo 😁
A znaaamm, ali baš je iritantno već 😅 ove moje curice me muče unutra, šta će tek biti kad dođu na ovaj svijet 😂🥰
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
A znaaamm, ali baš je iritantno već 😅 ove moje curice me muče unutra, šta će tek biti kad dođu na ovaj svijet 😂🥰
Bit će vam predivno 🥰 tatine 3 princeze 😍❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jaaa, prestrasno. Obavezno izbacim barem 1x dnevno i mucnina cijele dane🙄😔😔
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Drage cure, pisala sam nedavno o promjeni doktora i danas sam bila kod drugog i oduševljena sam pristupom. Bebice napreduju savršeno, danas smo 10+6, nuhalni mjerimo za 15 dana ali zasad je sve super, veličine su po 4cm 😍
Mali problem je moj pritisak, koji su mi mjerili 3 puta i neće da padne ispod 160/110. Dobila sam instrukcije da se javim internisti, i da do naredne kontrole mjerim pritisak svaki dan i upisujem rezultate, pretpostavljam kako bi se uvela neka terapija ako se ne poboljša situacija.
Jel neka od vas imala ovako visok pritisak u trudnoći?
E da jako važno, utvrdili smo da su 99% dvojajčani blizanci, prvi doktor iz nekog razloga to nije dobro vidio, pa konstatovao da su jednojajčani.
Imam u ponedjeljak termin za uzimanje krvi za Veritas, pa ću makar znati spol jedne bebe jer su rekli da za drugu ne mogu garantovati.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Drage cure, pisala sam nedavno o promjeni doktora i danas sam bila kod drugog i oduševljena sam pristupom. Bebice napreduju savršeno, danas smo 10+6, nuhalni mjerimo za 15 dana ali zasad je sve super, veličine su po 4cm 😍
Mali problem je moj pritisak, koji su mi mjerili 3 puta i neće da padne ispod 160/110. Dobila sam instrukcije da se javim internisti, i da do naredne kontrole mjerim pritisak svaki dan i upisujem rezultate, pretpostavljam kako bi se uvela neka terapija ako se ne poboljša situacija.
Jel neka od vas imala ovako visok pritisak u trudnoći?
E da jako važno, utvrdili smo da su 99% dvojajčani blizanci, prvi doktor iz nekog razloga to nije dobro vidio, pa konstatovao da su jednojajčani.
Imam u ponedjeljak termin za uzimanje krvi za Veritas, pa ću makar znati spol jedne bebe jer su rekli da za drugu ne mogu garantovati.
Ja imam visok tlak kod doktora uvijek, pa moram doma mjeriti i uredno je, a napravili su mi i holter RR-a i tamo su uredne vrijednosti. Moguće da je kao kod mene samo strah/uzbuđenje od pregleda, a moguće je da je uvijek takav i tad ga treba spustiti u svakom slučaju. Uputit će te na daljnje pretrage pa će vidjeti.
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji