Cure u viÅ”im tjednima, sa porodom iza sebe, a možda i neka nova trudnicaā¦
Jel vas bole kosti zdjelice? š³
Znaci unazad par dana me doslovno boli guzica, kosti i nekad naprijed pi pi kost. Jel moguce da sam se vec pocela razmekÅ”svat š³
Sve upale iskljucene, svo brisevi Äisti.
Ne sjecam se da mi je takav osjecaj bio tako rano u prvoj trudnoci
mene ubija kuk do te mjere da ne mogu stajati, hodati, ležati na desnoj strani. Mislim, ja imam problema sa kukovima, prije nego sam doznala za trudnoÄu sam bila u obradi i potencijalni kandidat za operaciju oba kuka. Ali ne sjeÄam se da me ovoliko bolilo. Usred noÄi me budi bol ako ležim na desnoj strani.Ā

Ja sam inace na Eutyroxu 75 i vadila sam slucajno krv na 10dpo (nisam znala da sam trudna) i bio mi je 1,7. To je ok. Sad sam trazila da vadim ostale hormone stitnjace, to cu iduci tjedan. Selen je ok, ja isto pijem povremeno od Solgara.

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Meni je tsh bio 3.85 pa su me i privatna i opce prakse gin. slale da jos vadim jednom al privatno, i bio je 2.65Ā
Rekle su da u domovima zdravlja inace ispada visok tsh i da to nisu tocne vrijednosti, tako da ja na kraju ne pijem nista, provjerit cu jos jednom i to je to

Znaci unazad par dana me doslovno boli guzica, kosti i nekad naprijed pi pi kost. Jel moguce da sam se vec pocela razmekÅ”svat š³
Joj nažalost to bude prisutno sve do kraja, zadnjih mjesec dana sam se osjeÄala kao da se rasklapa sve. Nije to znak da se otvaraÅ”, to je recimo normalno. Ja sam se uvijek poÄela otvarati oko 34 tt, a bolovi su bili prisutni stalno, najgore poslije Å”etnje.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Elia, meni je u prvoj trudnoci tsh sa 4 tjedna bio 3,4. Ponovila sam vadenje sa 8 tjedana i bio je 2,3 i nisam nista pila.Ā

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Joj nažalost to bude prisutno sve do kraja, zadnjih mjesec dana sam se osjeÄala kao da se rasklapa sve. Nije to znak da se otvaraÅ”, to je recimo normalno. Ja sam se uvijek poÄela otvarati oko 34 tt, a bolovi su bili prisutni stalno, najgore poslije Å”etnje.
Ma znam da je normalno, samo nisam znala da ce vec pocet. Ne mogu dugo stajat, ne mogu dugo sjedit, bas me iritira š najljepse mi je kad lezim š¤£
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Martina, koliko su ti dali terapiju? Meni je 2.78 a prije 15 dana je bio 1.73 Äudno mi je Å”ta ima odskakanje u kratkom roku, znam da u trudnoÄi i beba traži svoje do 12 tjedna, al ono :)
Å ta se tiÄe Selena, gledala sam od solgara al me zanima dal ga netko koristi, zao mi je Å”ta ga prije nisam uzimala. Brazilske oraÅ”ÄiÄe sam prije koristila, al sam skroz zaboravila na njega sada :)
InaÄe uzimam 25 tokom tjedna i 50 vikendom, a sada dok sam trudna 50mcg svaki dan. Ja vec znam da ce mi tsh rasti tokom trudnoce, tako mi je bilo i u prvoj, na kraju sam bila 75 tokom tjedna i 100 vikendom. Ja sam tokom prve trudnoÄe svakih 4-6tjedana vadila krv i provjeravala tsh te se Äula s endokrinologom kako bi me pratili i korigirali terapiju prema potrebi.Ā
E imam ja bas taj selen od solgara, užasno, al užasno smrdi š barem meni š

Book cure š zanima me za ove cure koje su u sliÄnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraÄa? Ja sam evo uÅ”la u 15. tjedan i dalje povraÄam, a mislila sam da Äe prestat Äim proÄem 12. tjedanā¦ š„ŗš©
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Book cure š zanima me za ove cure koje su u sliÄnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraÄa? Ja sam evo uÅ”la u 15. tjedan i dalje povraÄam, a mislila sam da Äe prestat Äim proÄem 12. tjedanā¦ š„ŗš©
Mislim da ti je to zbog dupliÄa. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaÅ” duplo š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Mislim da ti je to zbog dupliÄa. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaÅ” duplo š
A znaaamm, ali baÅ” je iritantno veÄ š
ove moje curice me muÄe unutra, Å”ta Äe tek biti kad doÄu na ovaj svijet šš„°
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji