Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joćolina
    07. Lipanj 2023. 07:58

Jana25

Cure u viÅ”im tjednima, sa porodom iza sebe, a možda i neka nova trudnica…
    Jel vas bole kosti zdjelice? 😳
    Znaci unazad par dana me doslovno boli guzica, kosti i nekad naprijed pi pi kost. Jel moguce da sam se vec pocela razmekŔsvat 😳
    Sve upale iskljucene, svo brisevi čisti.
    Ne sjecam se da mi je takav osjecaj bio tako rano u prvoj trudnoci

mene ubija kuk do te mjere da ne mogu stajati, hodati, ležati na desnoj strani. Mislim, ja imam problema sa kukovima, prije nego sam doznala za trudnoću sam bila u obradi i potencijalni kandidat za operaciju oba kuka. Ali ne sjećam se da me ovoliko bolilo. Usred noći me budi bol ako ležim na desnoj strani.Ā 

Selmaa34
    07. Lipanj 2023. 08:46

Ja sam inace na Eutyroxu 75 i vadila sam slucajno krv na 10dpo (nisam znala da sam trudna) i bio mi je 1,7. To je ok. Sad sam trazila da vadim ostale hormone stitnjace, to cu iduci tjedan. Selen je ok, ja isto pijem povremeno od Solgara.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• Elia
    07. Lipanj 2023. 08:56

Meni je tsh bio 3.85 pa su me i privatna i opce prakse gin. slale da jos vadim jednom al privatno, i bio je 2.65Ā 
    Rekle su da u domovima zdravlja inace ispada visok tsh i da to nisu tocne vrijednosti, tako da ja na kraju ne pijem nista, provjerit cu jos jednom i to je to

slavonka92
    07. Lipanj 2023. 09:09

Jana25

Znaci unazad par dana me doslovno boli guzica, kosti i nekad naprijed pi pi kost. Jel moguce da sam se vec pocela razmekŔsvat 😳

Joj nažalost to bude prisutno sve do kraja, zadnjih mjesec dana sam se osjećala kao da se rasklapa sve. Nije to znak da se otvaraÅ”, to je recimo normalno. Ja sam se uvijek počela otvarati oko 34 tt, a bolovi su bili prisutni stalno, najgore poslije Å”etnje.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Selmaa34
    07. Lipanj 2023. 09:11

Elia, meni je u prvoj trudnoci tsh sa 4 tjedna bio 3,4. Ponovila sam vadenje sa 8 tjedana i bio je 2,3 i nisam nista pila.Ā 

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Jana25
    07. Lipanj 2023. 09:43

slavonka92

Jana25

Joj nažalost to bude prisutno sve do kraja, zadnjih mjesec dana sam se osjećala kao da se rasklapa sve. Nije to znak da se otvaraÅ”, to je recimo normalno. Ja sam se uvijek počela otvarati oko 34 tt, a bolovi su bili prisutni stalno, najgore poslije Å”etnje.

Ma znam da je normalno, samo nisam znala da ce vec pocet. Ne mogu dugo stajat, ne mogu dugo sjedit, bas me iritira šŸ˜ najljepse mi je kad lezim 🤣

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

MMMartinaaa
    07. Lipanj 2023. 09:45

PiaBuu

Martina, koliko su ti dali terapiju? Meni je 2.78 a prije 15 dana je bio 1.73 čudno mi je Å”ta ima odskakanje u kratkom roku, znam da u trudnoći i beba traži svoje do 12 tjedna, al ono :)
    Å ta se tiče Selena, gledala sam od solgara al me zanima dal ga netko koristi, zao mi je Å”ta ga prije nisam uzimala. Brazilske oraŔčiće sam prije koristila, al sam skroz zaboravila na njega sada :)

Inače uzimam 25 tokom tjedna i 50 vikendom, a sada dok sam trudna 50mcg svaki dan. Ja vec znam da ce mi tsh rasti tokom trudnoce, tako mi je bilo i u prvoj, na kraju sam bila 75 tokom tjedna i 100 vikendom. Ja sam tokom prve trudnoće svakih 4-6tjedana vadila krv i provjeravala tsh te se čula s endokrinologom kako bi me pratili i korigirali terapiju prema potrebi.Ā 
    E imam ja bas taj selen od solgara, užasno, al užasno smrdi šŸ™ˆ barem meni šŸ˜‚

mateak44
    07. Lipanj 2023. 10:03

Book cure 😊 zanima me za ove cure koje su u sličnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraća? Ja sam evo uÅ”la u 15. tjedan i dalje povraćam, a mislila sam da će prestat čim prođem 12. tjedan… 🄺😩

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

Jana25
    07. Lipanj 2023. 10:04

mateak44

Book cure 😊 zanima me za ove cure koje su u sličnim tjednima kao i ja, jel ijedna povraća? Ja sam evo uÅ”la u 15. tjedan i dalje povraćam, a mislila sam da će prestat čim prođem 12. tjedan… 🄺😩

Mislim da ti je to zbog duplića. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaÅ” duplo 😁

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

mateak44
    07. Lipanj 2023. 10:36

Jana25

mateak44

Mislim da ti je to zbog duplića. Duže treba tijelu da se navikne na hormon. A i ti ga imaÅ” duplo 😁

A znaaamm, ali baÅ” je iritantno već šŸ˜… ove moje curice me muče unutra, Å”ta će tek biti kad dođu na ovaj svijet šŸ˜‚šŸ„°

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI