Ma upravo to. Bile su komplikacije prije i manje plaćene, bila je i naknada na porodiljnom puno manja...ok standard nam je porastao, ali upravo to - neke stvari nemaju cijenu. Sad možda izglasaju da i punih 12 mjeseci imamo svoju plaću (ako je veća naravno). Bitno da se svatko osjeća koliko-toliko ugodno na svom poslu i ne osjeća dodatni pritisak i stres radi posla.
Ja sam planirala ispucati cijeli novi godišnji sada da kupim još mjesec dana normalne plaće, iako mi poslodavac to nije dužan osigurati, ali godišnji iz ove godine trudnice imaju pravo iskoristiti do kraja iduće godine što nisam znala. :)
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ja sam ostavila cijeli novi godišnji i iskoristit ću ga kad se budem trebala Vratit na posao, da taj prvi Božić provedemo zajedno tako bar planiram… nadamo se🥰
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Znaci godišnji propada sljedeće godine ? U principu bi bilo dobro iskoristiti ga, jel ?
Dal vi koristite nešto za grlo? Nešto me krajnik počeo zezat već dva dana a ne znam s čime ga smijem špricati
Onako, malo je teza bol pri gutanju npr sline
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Znaci godišnji propada sljedeće godine ? U principu bi bilo dobro iskoristiti ga, jel ?
Dal vi koristite nešto za grlo? Nešto me krajnik počeo zezat već dva dana a ne znam s čime ga smijem špricati
Probaj s isla pastilama. Na biljnoj su bazi i dozvoljene u trudnoći. Meni je pomoglo kod bolnog grla i kašlja.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Da komplikacije su 4200, znavi užas meni koja je plaća bila oko 1000 eura pola otpadne…
Ali ni sekunde nisam požalila kad sam otišla na komplikacije, toliko dugo ovo želimo da neke stvari nemaju cijenu.
Ja sam mogla dobiti lakše radno mjesto al me je dr savjetovala da ležim kod kuće maksimalno… npr moja sestra koja je imala urednu trudnocu odradila je do kraja i ja bi da smijem…
Iskreno šok je bio kad vam legne “plaća” al prođe sve to, samo nek nam se svima isplazi na kraju ovo osluškivanje svega i svačega, štrecanje na svaku bol, provjeravanje ima li krvi na ulošku svakih sat vremena…. Joj
Al evo samo jako cure, ja kad skontam kako se stavlja dolje u potpis stavit ću… dogurali smo do 13,5 tjedana i ja mislim da je djecak iako mi je totalno nebitno❤️🍀
Znam da. Moja šogi je imala plaću na poslu tj još uvijek ju ima oko 7000 kn i kad je išla na kompl. spustilo se na 4200 i toliko joj je ostalo kroz cijeli porodiljni jer se računa prosjek zadnjih tri plaća. E to je zeznuto.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja imam nekako osjecaj da je deckic, ali vidjet cemo kolko se varam..inace nikome ne pogodim 🤣🤣🤷🏼♀️ ..
...
Sto se place tice, ja imam oko 1300-1400€ neto i meni je ovih 560€ katastrofa 😅 sjedi i placi doslovce.. mogla sam i moguce traziti manje opasno radno mjesto ali do tog trenutka ja moram raditi i biti tamo i trovati se svim sranjima s kojima radim.. lako se ja zastitim na malo manje otrovnom radnom mjestu (koje fizicki nije odvojeno nego samo nebih smjela recimo ulaziti u labos, al svi sjedimo u istom open spaceu) i onda evo prode kolegica/kolega s 2L otvorenog otapala koje je dokazano teratogeno jer ima mozak kokoske i ne razmislja o svojoj okolini. Ili druga koja otvori bocicu sa 100g citostatika za stolom umjesto u labosu jer "daj sam da vidim izgled" i onda svi mi to udisemo jer je ona lijena otic do labosa..🙁🙄🙄 a ukupno nas je preko 25... od te ideje sigurne okoline nis na kraju😅 zbog drugih...
Tak da, prezivit cu kako i sve ostale zene nekako...
Stvarno volim svoj posao i volim to raditi ali boze sveti, nekad su kolege veci problem od posla samog🤦🏻♀️🤦🏻♀️ nazalost.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Da komplikacije su 4200, znavi užas meni koja je plaća bila oko 1000 eura pola otpadne…
Ali ni sekunde nisam požalila kad sam otišla na komplikacije, toliko dugo ovo želimo da neke stvari nemaju cijenu.
Ja sam mogla dobiti lakše radno mjesto al me je dr savjetovala da ležim kod kuće maksimalno… npr moja sestra koja je imala urednu trudnocu odradila je do kraja i ja bi da smijem…
Iskreno šok je bio kad vam legne “plaća” al prođe sve to, samo nek nam se svima isplazi na kraju ovo osluškivanje svega i svačega, štrecanje na svaku bol, provjeravanje ima li krvi na ulošku svakih sat vremena…. Joj
Al evo samo jako cure, ja kad skontam kako se stavlja dolje u potpis stavit ću… dogurali smo do 13,5 tjedana i ja mislim da je djecak iako mi je totalno nebitno❤️🍀Znam da. Moja šogi je imala plaću na poslu tj još uvijek ju ima oko 7000 kn i kad je išla na kompl. spustilo se na 4200 i toliko joj je ostalo kroz cijeli porodiljni jer se računa prosjek zadnjih tri plaća. E to je zeznuto.
Znači da je prekidala komplikacije pa se vratila na posao? Jer ako odeš i nema te do poroda računa se prosjek plaće prije komplikacija
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ja sam isto pastile koristila, često me znalo čopit u prošloj trudnoći.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Al evo samo jako cure, ja kad skontam kako se stavlja dolje u potpis stavit ću… dogurali smo do 13,5 tjedana i ja mislim da je djecak iako mi je totalno nebitno❤️🍀Znam da. Moja šogi je imala plaću na poslu tj još uvijek ju ima oko 7000 kn i kad je išla na kompl. spustilo se na 4200 i toliko joj je ostalo kroz cijeli porodiljni jer se računa prosjek zadnjih tri plaća. E to je zeznuto.Znači da je prekidala komplikacije pa se vratila na posao? Jer ako odeš i nema te do poroda računa se prosjek plaće prije komplikacija
Tako je. Ja sam u prvoj trudnoci isla sa otprilile 20 tjedana. 45 dana prije poroda pocinje porodiljni i tad dobivate punu placu sve do djetetovog 6 mjeseca starosti.
Samo se komplilacije ne smiju prekidat
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
PiaBuu - obzirom da ti je termin početkom 2024., onda svakako iskoristiti ovogodišnji godišnji jer u protivnom propada
Tinchy09 - ajme ovo je katastrofa! Svjesno trovanje sebe, drugih, trudnica...za zatvor :D
Jana25 - e tako da, kad odem, više me neće vidjeti do tamo 2025. naravno, ako sve bude dobro ;)
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji