Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KobraV
    25. Svibanj 2023. 06:41

Čestitam svim novim curama na trudnoćama! 🤗❤️
    ... 
    Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻‍♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
    Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla..." Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Miss88
    25. Svibanj 2023. 07:26

lana202021

Jel koja od vas a imala osjećaj da nosi curu ili dečka i da se to što ste predosjećale ispostavi točno? Ja nisam radila te testove, ali od početka imam osjećaj da je dečko 🙈🥰

S prvim se nisam toliko zamarala iako sam htjela curicu a kad ono dečko. A sad mislim da je curica 🤷🏼‍♀️ vjerojatno se i sad varam. Haha. Vidjet ćemo. 🙃

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Rina 39
    25. Svibanj 2023. 07:49

U prvoj trudnoci nikakav osjecaj..Htjela sam ful curicu i eto bila curica.
    Sad mi svejedno musko il zensko.
    Jos se jedino dvoumim dal napravit testiranje za down,u prvoj trudnoci radila🙈
    Ovdje sam najstarija cini mi se 😂😂😂

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Artig
    25. Svibanj 2023. 08:16

Hvala drage žene na savjetima. Svakako ću na idućem pregledu doktoru objasniti poslovnu situaciju i pokušati srediti komplikacije. Isto smo jako dugo željeli dijete i ne bih si oprostila da se zbog glupog posla i par mjeseci smanjene naknade nešto dogodi bebi...
    Ja imam osjećaj da je dečko, imam i svoju teoriju da je obzirom na postupak inseminacije veća vjerojatnost da je Y doplivao prije 🤣🤣 baš me zanima, ali mi je baš svejedno. Samo da je zdravo ❤️

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 08:43

zvjezdica3

joćolina

zvjezdica3

joćolina

mateak44

Dominique_i_bebita

Pozdrav drage žene,
    malo sam vas letimično čitala, čestitam svima na dobrim trudnoćama, a vidim neke ste se suočile s gubitkom - žao mi je i budite hrabre i vjerujete da Bog ima plan za vas, kako ste i pisale ❤️🙌Meni je ovo druga trudnoća, sad sam u 10 tjednu, bila nedavno na prvom pregledu i sve je ok. Ja za čudo uopće nemam strahova, prepuštena sam Božjoj volji pa šta bude. Tako i tako ne mogu ništa promijeniti sa tim strahom, znam da i većina vas tako misli ali si ne može pomoći al evo da se čuje i jedan ovakav primjer 😁
    .
    Sutra me čekaju one prve pretrage, urin, vadenje krvi pa može li mi netko napisati, sigurno ste bile nedavno, za Zagreb, dom zdravlja i Petrova, do koliko sati se to treba doći? Nisam naišla na te info kad sam malo listala. Hvala unaprijed 💓
    Ja vodim sve u Petrovoj. Obican urin i krv se vade od 7 do 9, a urinokultura (obavezno prvi jutarnji urin koji doneses sa sobom u onoj sterilnoj casici) se prima do 10 😊 a ako ces morat krvnu grupu i rh faktor i sve one pretrage krvi na kojekakve infekcije to na transfuziji mozes do 12h.
    Obzirom da ste spomenuli da vodite sve u Petrovoj, moram tamo na kombinirani probir, krv pa uzv, gdje se to točno nalazi? Nisam iz Zg, a znam da su rekli da se petrova nešto renovirala
    To se prije radilo u podrumu u Petrovoj, ali kako si sama rekla da se renovira neznam di je sad točno, kak je mateak44 rekla pitaj na info pa će ti reći točno..i molim te da podijeliš s nama posto ću ja uskoro ići u Petrovu to isto radit pa da znam di je, da ne tražim 🤣

Dobila sam danas termin za 23.6.
    Mislim da ćeš prije mene u Petrovu 🤣
    🤣🤣 ja imam pregled 1.6 pa ću onda znati više detalja, al svakako ako odem prije tebe javim ti gdje treba ići 😊

sreeetno :) sad će i to ubrzo doći.

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 08:46

Tami0910

Caliopi ☘

Tami0910

Cure, stigao nalaz panorame. Sve je low risk. Stize deckic💙
    Cestitaaam 🥳🥳🤭 bravo bravo za low risk! Imate ime? 🥰
    Hvala svima na cestitkamaa🥳🥳🥳🥰🥰🥰😍😘
    Bit ce Antonio💙

Čestitam :)

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 09:01

KobraV

Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻‍♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
    Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗

Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šok 

Miss88
    25. Svibanj 2023. 09:03

joćolina

KobraV

Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗
    Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šok

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    25. Svibanj 2023. 09:04

Miss88

joćolina

KobraV

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

Ako si nezaposlena onda je 800 kuna

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 09:21

Miss88

joćolina

KobraV

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

službeno idem sa radnog mjesta direktno u rodilište.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.