Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    25. Svibanj 2023. 07:26

lana202021

Jel koja od vas a imala osjećaj da nosi curu ili dečka i da se to što ste predosjećale ispostavi točno? Ja nisam radila te testove, ali od početka imam osjećaj da je dečko 🙈🥰

S prvim se nisam toliko zamarala iako sam htjela curicu a kad ono dečko. A sad mislim da je curica 🤷🏼‍♀️ vjerojatno se i sad varam. Haha. Vidjet ćemo. 🙃

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Rina 39
    25. Svibanj 2023. 07:49

U prvoj trudnoci nikakav osjecaj..Htjela sam ful curicu i eto bila curica.
    Sad mi svejedno musko il zensko.
    Jos se jedino dvoumim dal napravit testiranje za down,u prvoj trudnoci radila🙈
    Ovdje sam najstarija cini mi se 😂😂😂

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Artig
    25. Svibanj 2023. 08:16

Hvala drage žene na savjetima. Svakako ću na idućem pregledu doktoru objasniti poslovnu situaciju i pokušati srediti komplikacije. Isto smo jako dugo željeli dijete i ne bih si oprostila da se zbog glupog posla i par mjeseci smanjene naknade nešto dogodi bebi...
    Ja imam osjećaj da je dečko, imam i svoju teoriju da je obzirom na postupak inseminacije veća vjerojatnost da je Y doplivao prije 🤣🤣 baš me zanima, ali mi je baš svejedno. Samo da je zdravo ❤️

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 08:43

zvjezdica3

joćolina

zvjezdica3

joćolina

mateak44

Dominique_i_bebita

Pozdrav drage žene,
    malo sam vas letimično čitala, čestitam svima na dobrim trudnoćama, a vidim neke ste se suočile s gubitkom - žao mi je i budite hrabre i vjerujete da Bog ima plan za vas, kako ste i pisale ❤️🙌

Meni je ovo druga trudnoća, sad sam u 10 tjednu, bila nedavno na prvom pregledu i sve je ok. Ja za čudo uopće nemam strahova, prepuštena sam Božjoj volji pa šta bude. Tako i tako ne mogu ništa promijeniti sa tim strahom, znam da i većina vas tako misli ali si ne može pomoći al evo da se čuje i jedan ovakav primjer 😁
    .
    Sutra me čekaju one prve pretrage, urin, vadenje krvi pa može li mi netko napisati, sigurno ste bile nedavno, za Zagreb, dom zdravlja i Petrova, do koliko sati se to treba doći? Nisam naišla na te info kad sam malo listala. Hvala unaprijed 💓

Ja vodim sve u Petrovoj. Obican urin i krv se vade od 7 do 9, a urinokultura (obavezno prvi jutarnji urin koji doneses sa sobom u onoj sterilnoj casici) se prima do 10 😊 a ako ces morat krvnu grupu i rh faktor i sve one pretrage krvi na kojekakve infekcije to na transfuziji mozes do 12h.

Obzirom da ste spomenuli da vodite sve u Petrovoj, moram tamo na kombinirani probir, krv pa uzv, gdje se to točno nalazi? Nisam iz Zg, a znam da su rekli da se petrova nešto renovirala

To se prije radilo u podrumu u Petrovoj, ali kako si sama rekla da se renovira neznam di je sad točno, kak je mateak44 rekla pitaj na info pa će ti reći točno..i molim te da podijeliš s nama posto ću ja uskoro ići u Petrovu to isto radit pa da znam di je, da ne tražim 🤣

Dobila sam danas termin za 23.6.
    Mislim da ćeš prije mene u Petrovu 🤣

🤣🤣 ja imam pregled 1.6 pa ću onda znati više detalja, al svakako ako odem prije tebe javim ti gdje treba ići 😊

sreeetno :) sad će i to ubrzo doći.

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 08:46

Tami0910

Caliopi ☘

Tami0910

Cure, stigao nalaz panorame. Sve je low risk. Stize deckic💙

Cestitaaam 🥳🥳🤭 bravo bravo za low risk! Imate ime? 🥰

Hvala svima na cestitkamaa🥳🥳🥳🥰🥰🥰😍😘
    Bit ce Antonio💙

Čestitam :)

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 09:01

KobraV

Čestitam svim novim curama na trudnoćama! 🤗❤️

Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻‍♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
    Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗

Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šok 

Miss88
    25. Svibanj 2023. 09:03

joćolina

KobraV

Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻‍♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
    Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗

Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šok

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    25. Svibanj 2023. 09:04

Miss88

joćolina

KobraV

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

Ako si nezaposlena onda je 800 kuna

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Joćolina
    25. Svibanj 2023. 09:21

Miss88

joćolina

KobraV

Minimalac. 4250 🤷🏼‍♀️

službeno idem sa radnog mjesta direktno u rodilište.

• Burica17
    25. Svibanj 2023. 09:21

Pozdrav cure, 
    Čestitam svima, drz'mo se sve😊
    Meni je gin rekao ako mi treba BO samo neka ga nazovem...a tocno ni sama ne znam do kad bi radila ako sve bude ok, inace na poslu jako jakooo puno putujem.
    Sutra imamo i sastanak sa direktorima pa planiram reci za trudnocu, da se pripreme. Bas me zanima njihova reakcija😆
    Od simptoma i dalje osjetljive grudi, i pospanost🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI