Pozdrav cure,
Čestitam svima, drz'mo se sve😊
Meni je gin rekao ako mi treba BO samo neka ga nazovem...a tocno ni sama ne znam do kad bi radila ako sve bude ok, inace na poslu jako jakooo puno putujem.
Sutra imamo i sastanak sa direktorima pa planiram reci za trudnocu, da se pripreme. Bas me zanima njihova reakcija😆
Od simptoma i dalje osjetljive grudi, i pospanost🤷♀️
Čestitam svim novim curama na trudnoćama! 🤗❤️
…
Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šokMinimalac. 4250 🤷🏼♀️službeno idem sa radnog mjesta direktno u rodilište.
🤣 Ja imam toliku plaću tako da mi je svejedno ali vjerujem vama s većim plaćama da je katastrofa 😣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Čestitam svima na dobrim vijestima. Ja sam u prve dvije trudnoće radila do kraja, a sad ću vidjeti kakva će biti situacija budući da su blizanci, ali ako sve bude ok možda odem na komplikacije u 9 mjesecu.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Čestitam svim novim curama na trudnoćama! 🤗❤️
…
Moj osjećaj je da nosim dečka, ne znam zašto. 🤷🏻♀️ Možda je samo želja jača za dečkićem. 🤗🤭🙏🏻
Ja sam na komplikacijama od 2.5. (od 11 tj + 2 dana). Nemam i nisam imala apsolutno nikakve tegobe, mučnine niti ništa slično, ali jednostavno mislim da je bolje biti bez stresa čim je moguće duže. Kažu mi: "Joj pa mogla si još raditi, sjediš na poslu, bla bla bla…" Istina, ali ne želim. Iskoristila sam stari GO, par dana novog i pokupila sam se. Nakon tolikog čekanja i želje za bebom + moje godine, mislim da mi nikakva doza stresa nije potrebna, pa čak niti ona u promilima zbog npr. jutarnjeg alarma. Komplikacije su plaćene koliko jesu, ali neto plaća mi je samo 100 € veća od njih stoga ja ne gubim toliko puno. Ali naravno, podržavam i sve one cure koje žele i mogu raditi. 🤗Moram postaviti pitanje, koliko uopće jesu plaćene komplikacije sada? Zasad imam u planu raditi, ali da se pripremim unaprijed za šokMinimalac. 4250 🤷🏼♀️službeno idem sa radnog mjesta direktno u rodilište.
🤣 Ja imam toliku plaću tako da mi je svejedno ali vjerujem vama s većim plaćama da je katastrofa 😣
I onda se čudimo što natalitet u državi pada. Meni je ovo šok sada. Znam da su bile neke promjene, da se komplikacije plaćaju u iznosu osnovice, ak se ne varam. Idem guglati.
Pozdrav cure,
Čestitam svima, drz'mo se sve😊
Meni je gin rekao ako mi treba BO samo neka ga nazovem…a tocno ni sama ne znam do kad bi radila ako sve bude ok, inace na poslu jako jakooo puno putujem.
Sutra imamo i sastanak sa direktorima pa planiram reci za trudnocu, da se pripreme. Bas me zanima njihova reakcija😆
Od simptoma i dalje osjetljive grudi, i pospanost🤷♀️
Što sam se naspavala zadnjih nekoliko tjedana, nisam cijeli život tako slatko spavala ako se nakon posla domognem kauča, gotovo je čim sam sjela, spavam. U zadnje vrijeme trudim se izbjegavati kauč i nešto raditi oko kuće
Ja sam sad uzela bolovanje jer moram, pa mislim da ću otići zbog zdravstvenog stanja. U prvoj trudnoći isto u 12 tj. zbog opsega posla i zbog putovanja itd. Baš, moja je plaća preko 9 tisuća kuna i onda spadneš na 4 i kusur.
Update za cure koje su rekle da se javim kako sam: vrtoglavice povremene, nesvjestica ništa, još danas jedna pretraga jer su me jučer "izbombardirali" pa me misle već sutra pustiti doma. Anemija je u pitanju, kako su i slutili, dobiti ću terapiju i plan prehrane pa redovitije kontrole.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Cure, imate u zakonu o radu pravilnik o placenom dopustu, sve i jedna zena ima pravo na njega ukoliko poslodavac ne moze osigurat lakse radno mjesto, itd… malo se treba namucit da ga se dobije, ali meni ga je poslodavac odobrio.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Dal idete odmah na komplikacije ili prvo iskoristite novi godišnji ?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Joj. Bolna tema 🤣
Meni je placa 1100-1200e
Komplikacije upola manje 🤯
Posao mi nije fizicki tezak, ali psihicki sam rastavljena na proste faktore. Radim u trgovini, živčana sam ko pas, ponašanje kupaca vam uopće necu opisivat jer se tako ne ponasaju ni zivotinje. Imam osjecaj da i da hlace skinem i naguzim se nebi bili zadovoljni.
Ne znam koliko cu izdrzat jos na poslu.
Nocima ne spavam, starijem rastu zubi, boli me trbuh zbog usporene probave. Izgedam ko zombi itd.
Tako da cu ja brzo na bolovanje 🤣 a taman sam mislila do rujna radit 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Da komplikacije su 4200, znavi užas meni koja je plaća bila oko 1000 eura pola otpadne…
Ali ni sekunde nisam požalila kad sam otišla na komplikacije, toliko dugo ovo želimo da neke stvari nemaju cijenu.
Ja sam mogla dobiti lakše radno mjesto al me je dr savjetovala da ležim kod kuće maksimalno… npr moja sestra koja je imala urednu trudnocu odradila je do kraja i ja bi da smijem…
Iskreno šok je bio kad vam legne “plaća” al prođe sve to, samo nek nam se svima isplazi na kraju ovo osluškivanje svega i svačega, štrecanje na svaku bol, provjeravanje ima li krvi na ulošku svakih sat vremena…. Joj
Al evo samo jako cure, ja kad skontam kako se stavlja dolje u potpis stavit ću… dogurali smo do 13,5 tjedana i ja mislim da je djecak iako mi je totalno nebitno❤️🍀
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji