Ja radim sve i imam malu tako da se zapusem jedino kad nju ponesem po stepenicama al to je bilo i prije trudnoce.
Sto se vise cuvate i pazite to je gore vjerujte mi,psiha je cudo,radite sve dok trbuh ne bude velik🥰
U prvoj trudnoci ni jednog simptoma!! I radila sam do dana poroda svoj posao nadam se da ce i sad tako bit.
S posla otisla rodit i rodila za 5 sati od pucanja vodenjaka🙏🏽🙌
Tako je i meni sada, nemam nikakve simptome, ok, osim tog bola u trbuhu ali nista strasno, pripisujem to nekom rastezanju i pomicanju necega. Ja sam nažalost morala na bolovanje jer radim jako odgovoran i stresan posao koji nosim doma i pokušala sam prošli tjedan biti na poslu ali tolika kolicina presinga i stresa sa svih strana mi zaista ne treba. Ali dok ne vidim na uzv da tu ima nesto ja i dalje nemam osjećaj 🤣🤦🏻♀️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
I mene zateze trbuh, povremeni bolovi. Mucninu povremeno osjetim, al mi poceo smetat grudnjak.
Uz malo dijete ne stignem razmisljat o trudnoci. Iako me bas strah evo. Dok ne vidin uzv. Isto inam stresan posao i cekam uzv da mogu reci da me nema vise
I mene zateze trbuh, povremeni bolovi. Mucninu povremeno osjetim, al mi poceo smetat grudnjak.
Uz malo dijete ne stignem razmisljat o trudnoci. Iako me bas strah evo. Dok ne vidin uzv. Isto inam stresan posao i cekam uzv da mogu reci da me nema vise
Koliko tvoje dijete ima?
Da kad se sjetim prve trudnoce koja razlika..
Sad kad imam dijete bas i ja nit stignem mislit o simptomima ni nista🙈
A da stresan posao trebate ostavit po strani definitivno!!
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Uz malo dijete ne stignem razmisljat o trudnoci. Iako me bas strah evo. Dok ne vidin uzv. Isto inam stresan posao i cekam uzv da mogu reci da me nema viseKoliko tvoje dijete ima?
A da stresan posao trebate ostavit po strani definitivno!!
Ravno dvije godine ima!
Je, slazem se definitivno, al bez ikakve potvrde uzv ne mogu nista.
Uz malo dijete ne stignem razmisljat o trudnoci. Iako me bas strah evo. Dok ne vidin uzv. Isto inam stresan posao i cekam uzv da mogu reci da me nema viseKoliko tvoje dijete ima?
A da stresan posao trebate ostavit po strani definitivno!!Ravno dvije godine ima!
Je, slazem se definitivno, al bez ikakve potvrde uzv ne mogu nista.
A onda smo iste.
Moja ce za 2mj imat 2 god.
A koliko ti imas godina?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
A da stresan posao trebate ostavit po strani definitivno!!Ravno dvije godine ima!
Je, slazem se definitivno, al bez ikakve potvrde uzv ne mogu nista.A onda smo iste.
Moja ce za 2mj imat 2 god.
A koliko ti imas godina?
31.5 godine imam😃
Pozdrav trudnice 🥰
Javljamo se s plusićeeem! Svima želm puno sreće i da nas je čim više na ovoj temi. Meni je ovo druga trudnoća.☺
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Pozdrav trudnice 🥰
Javljamo se s plusićeeem! Svima želm puno sreće i da nas je čim više na ovoj temi. Meni je ovo druga trudnoća.☺
Dobrodoslaaa🥰🥳
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav trudnice 🥰
Dobrodošla 🎉😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji